bugün

merhaba ben pembe tolga

Eşcinsel yazararın tavır koyması gereken kisidir.

Cinsel tercihi farklı olan bazılarının Eşcinsel, gay, biseksüel değil, ibne olarak yaftalanması için yazı yazar bu sadece tipler. Ahmet vardı bi ara buralarda, o da 100 dolara yediği naneleri yazmisti. Eşcinselliğin varoluşunu sadece fuhuşla açıklayan beyinlerin yarattığı trollerdir bunlar. Eşcinseller fuhus yapar, fuhus kötü bir şeydir. O zaman eşcinseller de kötüdür gibi düz mantıkla kendilerini desteklerler. Toplumdan dislandigi için, mecbur kaldığı için ya da sırf zevk için fuhus yapan eşcinsellerin memleketteki oranının yüksek olması bunları güya haklı çıkartır. Eşcinsel değilim, pek de sıcak bakmam kendilerine, ama en az benim kadar yaşam hakları olduğuna inanırım.
Bu tip troller, hayatlarında en az, tahminen aktif olarak, eşcinsel deneyim yaşamış kisilerdir. Sonradan yaşadıkları pismanlik, öfkeye dönüşüp bü tarz 2. kişiliklerle saldiriya geçer. Aslında bilmelidirler ki kendileri ibnenin önde gideni, bayrak tutanıdir.

Prim vermemek gerek böylelerine. Ben de ilk ve son defa bir trolle nick altı giriyorum. Kendisine hayırlı müşteriler dilerim.