bugün

çocukların öldürüldüğü dünyada yaşamasak da olur

hamit coşkun ile birlikte suriye'deki vahşeti tüm dünyaya duyurmak için bir hafta önce suriye'ye girmiş olan lakin 4 gündür hiç bir haber alınamayan adem özköse'nin facebook'da paylaştığı son iletisi: http://www.sosyalmedyahab...-suriyede-4-gundur-kayip/

dünyada bir çok güzel söz vardır. tam twit atmalık, facebook donatmalık. bir liseli ergenin facebook profiline bakmanız yeterli bu sözleri görmeniz için, ya da bir klavye mücahidinin... ama kimse bu sözlerden ciddi ciddi etkilenmez. çünkü fikir - eylem birlikteliği yoktur bu sözlerde. söyleyen kişiye yakışmaz çoğu zaman bu afili kelimeler. 0 ve 1'lerden oluşan bir sistemde asılı kalır.

işbu nedenle bu söz çok değerlidir. çünkü bunu 1 hafta önce yazan adamlar - adem özköse ve hamit coşkun- bu vahşeti tüm dünyaya duyurmak için eşlerini, analarını, çocuklarını bırakıp, kafir ve zalim esad'ın zulmü altında inim inim inleyen suriye halkına omuz vermeye oraya gittiler. bu adamlar bu sözlere inançlarını katmışlar. allah'ım sen bu güzel insanları biz sevenlerine bağışla.