bugün

sevgili

kim bilir ne kadar güzel bir şeydir. 33 yaşımda olmama rağmen hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı. hiç... cennette insanların 33 yaşında olacakları söylenir. 33 yaşımda olmama rağmen hayatımda bir huri var mı? yok. benim yaşadığım 33 yaşında cehennemde olmak gibi bir şey. kim bilir ne güzel şeydir sevgilisi olmak. düşündükçe serebral korteksimin uyuştuğunu hissediyorum.
sonrası malum tabi: cinselliğimizi bastırıp felsefeye verdik kendimizi. yazık ettik. platon iyi bir sevgili değil. tek taraflı aşk biraz şey oluyor. her neyse,
sevgilisi olan insanları kıskanırım ama onlara bir taraftan hayranlık da beslerim. sevgili yapmış olmaları hayranlık uyandırır. nasıl yapıyorlar bilmem. iki sevgili olsa olsa bir film olabilir diye düşünüyorum. gerçek hayatta bunlar olur mu henüz bilmiyorum. hem bu saatten sonra bir sevgilim olsa onunla ne yapacağımı bile bilmem. nietzsche'ye bakılırsa kırbaçlamam gerekiyor. ama yok ben dersimi aldım. bu pezevenkler yüzünden sevgilisiz kaldım zaten. ya da sevgilisizlik yüzünden bu pezevenklere kaldım. ikisi de doğru gibi.
bekleyip göreceğiz neler olduğunu. belki bir gün... neden olmasın?