bugün

whitney houston

dear whitney houston!

ay ken nat sipik engiliş, bikaus ay dont nov, o yüzden, satırlarıma türkçe devam ediyorum. ablacım ben böyle bir giriş yaptım ama.. affet, ölmüşsün duyduğuma göre. lakin bu kara mizahın sebebi kesinlikle sen değilsin. senin milyonları aşan samimiyetsiz türk hayranların! inanır mısın, dakikasında başladılar tivitırdan, feysbuktan yardırmaya.

adını birbirlerinden copy paste eyleyip, sonuna üzgün surat koyaraktan, sana karşı son görevlerini yerine getiriyorlar. birçoğu herhangi bir albümünün ismini dahi söyleyemez. hatta ne iş yaptığını bugün öğrenenler çoğunlukta.. yani benim senle bi sorunum yok, ölmüş insanla ne derdim olabilir ki?

özetle; şu önümüzdeki birkaç gün boyunca, içinde bulunduğu memlekette dönen dolaplardan bihaber, hayatı ve hayatını yönlendirenleri irdelemekten uzak, hayat kelimesinden anladığı internetten ibaret olan, feysbuk, tivitır ve sözlüklerde götünü başını sallamaktan, gerçek ve dişe dokunur hiçbir şeye zaman bulamayan, hiçbir konuda hiçbir şey bilip, hiçbir şey yapan milyonlarca ''duyarlı!!'' 'türk hayranın!' tıpkı benim gibi, adını copy paste ile yazıp üzülmüş gibi yapacak. sakın ola ki, takma sen onların bu 'samimi' yakarışlarını, sakın ola ki, üzülme sen; senin ölümüne bu kadar içten! üzülen milyonlarca gence... allah aşkına rahat uyu, ve babannemi görürsen selam söyle, onu çok özledim. hadi, allah rahmet eylesin...