bugün

rıdvan dilmen

bugün yaptığı açıklamaları dinledim. her ne kadar febeli de olsa anlattıklarının doğru olduğuna inanasım geldi.

yalnız tuhaf bi açıklama oldu gibi, zira çok fazla mantık hatası var anlattığı hikayede. şöyle notlarım var, ilgilenenler okusun.

1- rıdvan kim ki maa buna akıl danışıyor. ntv'nin fenerbahçe muhabiriyle şike sürecini yorumlamak garip degil mi? rıdvan hiç ayak yapmasın olaylar benim dışımda diye. yemesin bizi. aykutu yanına alıp onla bunla görüştürmeler falan...

2- rado niye aykutu arıyor, mesela neden koç gibi ali'yi, inşaatçi nihat'ı aramıyor? aykut telefona çıkmasa selçuk şahin'i mi arayacaktı? bu kulübün yetkilisi aykut mu?

3- rıdvan suçluluk psikoloji içerisinde yapıyor bu açıklamaları sanki. madem fenerbahçem diyor, canım, bebişim o benim diyor? neden daha önce maa'nın ne olduğunu kamuoyuna açıklamadı? herkes bileydi öle değil mi? ki anlattığına göre maa azılı bir fenerbahçe düşmanı. neden sakladı bugüne kadar?

4- maa ile hiç görüşmedim diyor, 5-6 kere yüz yüze 5-6 kere telefonda görüştük diyor. e daha ne olsun arkadaş. sevgili gibi hergün saatlerce konuşacak mıydınız?

5-kendi ağzıyla söylüyor aykut demiş ki 'cezamız bitti mi?'. bu nedir? apaçık bi itiraf değil mi? aykut bile şaşırmış bu işten bu kadar kolay sıyrılmaktan.

6- burada birileri rıdvan'ı göklere çıkarıyor. bu ülkede kahraman olmak ne kadar kolay. adam demiş ki sen sebodan daha çok nefret ediyosun fenerden. ya bu ne şimdi? konuyla ne alakası var. o kadar çaba gösterdiği için teşekkür ettim diyor. sonra puan silmeyi duyunca bunu diyor. bu ne biçim hikaye lan? çabayı(!) gösterirken ağamsın paşamsın, puan silmeyi duyunca pis, kaka.

serhat neler dönüyor, haberimiz yok iyi mi?