bugün

mikail boz

sadece rektörlük, dekanlık -ya da üniversitenin kurtlar vadisi- tarafından değil gazeteciler-televizyoncular -ya da hükümet'in kurtlar vadisi- tarafından da yanlış anlaşılmış zavallı genç. az önce son derece şerefsizce bir şekilde skyturk 360 kanalında canlı yayında rencide edildi, aşağılandı, yok sayıldı. spiker tuğba atav kendisine "cam kırmış çocuk" muamelesi yaptı. mikail adına konuşan gerzek spiker marmara üniversitesi rektör yardımcısına "siz büyüksünüz, mikail bi hata yapmış affedin. eminim o da pişmandır." gibi son derece kötü niyetli görünen laflar ederek ona hiçbir söz hakkı tanımadan mikail'i programdan şutladı.
halbuki tuğba atav denen kadın show tv ana haberde kapanıştan hemen önce ağzını yaya yaya ve göğsünü gere gere ali kırca'ya üniversite dekanı hakkında ekşi'ye eleştirel entri girdiği için 6 ay uzaklaştırma cezası alan marmara üniversitesi son sınıf öğrencisi mikail boz'u canlı yayında konuk edeceğini söyledi. ama biz nereden bilebilirdik ki sonuna kadar arkasında olduğum mikail boz'a tam bir "çok fena bir bok yemiş suçlu çocuk" muamelesi yapacağını!?
sen var ya tuğba atav, sen gazeteciliğin yüz karasısın. sen gazeteciyim diye ortalıkta gezinen ve kendini çok başarılı sanan bir hiçsin.
al sana hakaret ediyorum! al hakaret! hadi beni affet tuğba! ben gencim, böyle hatalar yaparım. sinirle öfkeyle çok sert yazılar girerim. bu yüzden sen benim büyüğüm olarak ben affet tamam mı! yap bir büyüklük? ha işgüzar tuğba? yuh olsun senin demokrat gazeteciliğine! öğrenci düşmanısın sen!
mikail'in dediklerine zerre kadar değer verme! o dekanın oraya ne şekilde atandığı üzerine hiç düşünme! neden dekan ve rektör seçimlerinde öğrencinin senin o leblebi beynin kadar söz hakkı olmadığını sorgulama! aman diyim, sen bir ülkenin üniversitelerindeki öğrenci konseylerinin neden bu denli hiçe sayıldığını hiç dile getirme emi! sen sadece git rektör yardımcısına andaval andaval konuş ve mikail'e dönüp pişkin pişkin "en azından cezan azaltılmış" deyip sırıt ve adına saçmasapan konuştuğun mikail'e hiçbir söz hakkı vermeden postala çocuğu gitsin! ama tüm bunları yaparken çaktırmadan kameraya bakıp saçlarını düzeltmeyi hiç ihmal etme ve sanki mikail'in arkasındaymış gibi davranıp 1985 yılında oluşturulmuş kokuşuk üniversite ceza yönetmeliği üzerine hiçbir laf etme!
mikail'e yapılan hakaret bizlere yapılan hakarettir.
mikail ve daha birçokları için verilen cezalar biz üniversite öğrencilerini ayağa kaldırmalı.