bugün

erhan güleryüz

ben bu yazıyı sözlük entellerine yazdım.

bak beyim, sana iki çift sözüm var. büyük ihtimalle okumuş, tahsilli adamsın. yaşın 20 den büyük muhtemelen. yani 90 larda çocuk olmanın hazzını yaşamışsın.sakız çıkartmalarından çıkan şarkıcı yapıştırmalarını biriktirip, 40 sanatçının resmini tamamlayıp bisikleti kazanmak için tek eksik olan tarkan resmini bulabilmek için tüm harçlığını belki de sakızlara yatırdın.
ilkokulda sınıfın en güzel kızına aşık olup tripten tribe girerken, tarkan ve ya grup ayna dinledin, içlendin.

yakışıyor mu şimdi sırf ben popülerim uğruna zamanında yaptıklarına giydirmek. yakışıyor mu hiç, çocukken anlatmalıymış meğer i dinleyip kola eşliğinde kafa çektiğin ayna grubu na, ve erhan güleryüz e çelik ten daha kötü sanatçı demek.
hiç mi sırf o adamlar takıyor diye harçlıklarından biriktirip , sırf onlara benzemek için erhan güleryüz gözlüğü diye satılan , çakma güneş gözlükleri alıp bozmadın gözlerini.

bak beyim, sen fabrikatör fehmi bey olabilirsin, ben de naylon brando yum. eğer bu insanların mutluluğuna mani olmaya kalkarsan eğer, ben, bugüne kadar bir karıncayı bile incitmemiş naylon brando, seni vururum, anlıyor musun?

vururum seni, ve arkama dönüp bakmam bile!

birden gaza geldim de, kime yazdım lan ben bu yazıyı ?