bugün

orospu

bayılırım kendileriyle muhabbet etmeye. zerre ikiyüzlülük, dirhem kolpa yoktur cümlelerinde. kaybedecekleri bir şey olmamasından kaynaklanan rahatlıkla dökülüverirler. yeter ki karşılarındaki kişinin samimiyetini sezebilsinler. günde onbir saatlerini geçirdiklerini boktan evde ihtiyaç duydukları tek şey sikiş harici meselelerde muhabbet çevirmektir. konuşmayan orospu muhakkak yenidir.

en yaşlı ve çirkininden en genç ve güzeline kadar -hatta dönmesine kadar- bir kerhane orospusu türkiye şartlarına göre sağlam para kazanır. emniyete başvurup, zibilyon tane sağlık kontrolünden geçip vesika almaya hak kazanarak ''orospu''luk mertebesine ulaşmak; o kadının kafadan bir bir iki senesini alır. her orospu, çalıştığı ev için milletin ''pezevenk'' zannettiği fakat aslında kerhane işçisi olan, -hiçbir pezevenk kerhane sınırları içinde bulunmaz- kasadaki paraların ve kadınların güvenliğinden sorumlu cello fedâilere oda kirası öder. bu cellolar da asıl pezevenge, yani bina ya da evin asıl sahibine aylık belli bir miktar öderler. bahsi geçen pezevenkler de zamanında kerhane işçiliği yapmış olan erkekler ya da zamanında sermaye olmuş, artık yaşlanmış kadınlardır. oda kirasının günlüğü yüz liradan başlar beşyüze kadar çıkar. düşün. günlük beşyüz lira ve bu ortalama görünümdeki kadının aylık cebine kalan para en az üçbin lira. güzel para.

kerhane orospusu, kerhane işçisiyle ilişkiye girdiği takdirde yaptığı muamele oranında günlük oda kirası ücretinden düşer. fazladan muameleyi siktir edip sadece misyonerde sikişmenin ücreti vizite fiyatı ne kadarsa o kadardır. muamele parası almayan kadın aldığı vizite ücretinin yarısını kasaya koyar, yarısı kendisine kalır. otuz liradan onbeş kağıt yani.

haftada iki kez sağlık kontrolünden geçip idrar ve kan verirler. herhangi bir defoya rastlanırsa aranarak geri çağırılırlar ve hastalıkları geçinceye kadar çalışamazlar. bu süre içerisinde oda kirası olayı işlemeye devam eder tabii. aynı şekilde regl dönemlerinde de çalışmaları yasaktır. her ay kafadan bir üç gün, beş gün, bir hafta götlerine girer yani. zarar ederler. prezervatif, peçete, oda spreyi masraflarını ceplerinden öderler. gece evlerine gitmeyip çalıştıkları odada kalmak isteyenler kerhane işçisine fazladan on lira verirler.

''orospunun namusu götüdür.'' olayı orospudan orospuya değişir. parayı bastırınca malafatı anal boşluğundan alanlar da yok değildir elbet.

bir kerhane orospusunun kerhane dışında bir erkeğin evine gitmesi ya da otelde kalması yasaktır. bir şekilde duyulduğu vakit vesikalarının üzerine kırmızı bir çizgi çekilir ve çalışmaktan men edilirler. ''haksız kazanç'' der ablalar bu olaya.

büyük bir çoğunluğu ailelerinin yaşadığı şehirden farklı şehirlerde yaparlar bu işi. çoluk çocuk sahibi olanlar da vardır, evli olanlar da, hiç evlenmemişler de.

amaç sadece sikiş olduğu vakit bir orospuyla birlikte olmak sırf sikiş için sevgili yapmaya çalışmaktan çok daha ucuzdur bilindiği gibi. bu yüzden kerhanelerin müşterileri de belli tiplerdir. ya çok çirkin, ya çok mal, ya parasız çapulcu tayfası, ya da cimri adamlardır bunlar. bundan mütevellit kerhanelerde aids vakasına çok zor rastlanır. adamların cinsel hayatı genelevden ibaret amına koyim. bazı orospuların prezervatif takma konusunda ısrarcı davranmaları da, sırf sikişten sonra helaya gidip amlarını yıkamaya üşendiklerindendir.

kerhanede çalışan orospuların günde yedikleri yarrak sayısı zerre ırgalamaz beni. buna rağmen bütün bu orospuların dışarıdaki hatunların birçoğundan daha temiz ve sağlıklı olduklarına kalıbımı basarım moruk.

genelevlerde dönmelerin çalışması yasaldır. kayıt kuyut işlemleri kimlik rengine göre gerçekleştirildiğinden bir sorun yoktur yani. ancak sikiş anında fark edilir o sorun. dış görünüş gayet güzel, böyle akça pakça, etrafına nur saçan bir vajina. dudaklı mudaklı. tel maşa da olsa klitoris bile var. ancak içeri girdiğin vakit inanılmaz bir boşluk. doldurulamaz bir boşluk müdür. alet fırdöner içeride, düşün yani. sadece vajinanın ağzı kastırır çükü. takım taklavatı kestirip hormon tedavisi görmenin maliyeti onbeş - yirmibin arasında değişir. ses tellerine dokunmaz doktorlar. kişinin, sesini tamamen kaybetme riski olduğundan girişmezler o bölgeye. bu yüzden tüm dönmelerin ya da troların ses tonu aynıdır. artık kadınlık hormonlarıyla ne kadar incelebildiyse. herhangi bir cerrahî operasyon sakattır yani.

herhangi bir kerhane orospusuna şifremi verip sözlükteki ''kızlardan kızlara tavsiyeler'' ve ''kızlardan erkeklere tavsiyeler'' başlıklarına entry girmesini istemeyi düşünüyorum. rica minnet. zerre klişe cümle yok, samimiyet had safhada. doğal tamamen. işte o zaman gel de ciddiye alma o maddeleri.

genelev ve orospularla ilgili tüm bu gereksiz bilgilerden sonra ''kerhane işçisi, pezevenk, dönme, orospu ya da orospu çocuğu'' zannedilmem gayet normal. ama değilim ki moruk. =)