bugün

uludağ sözlük

egolarının altında ezilen moderatorlere sahip sözlüktür. bak burası tanımdı tamam mı silinmesin.
--spoiler--
#13992706 şimdi sözlükte olmayan bu entry neden siliniyor sayın modlar. sizin enrty girmek için tek şartınız tanım olması değil mi. hakaret içermeyen bir tanım yaptıktan sonra kendimizle ilgili bir olaydan, bahsedemeyecekmiyiz. hayır diyorsanız sizi sözlük yazarlarını itirafları sayfasına davet ediyorum. evet diyorsanız bu entylerim neden siliniyor.

mantıklı bir cevap verirseniz eyvallah der susarım
teşekkürler.
19.12.2011 00:58

moderator:
bu entrynin silinmiş olmasında da bir hata yok. zaten, entry içerisinde siz de belirtmişsiniz subjektif diye.(19.12.2011 01:05)

lukslerimi verin bana: tanım yapılmış mı yapılmış. sonrasında kendi düşüncelerimizi belirtemiyormuyuz.

sözlük yazarlarının itirafları başlığı nedir o vakit. 50 bin adet subjektif entry (19.12.2011 01:07)
--spoiler--

2 dakika aralarla cevap yazabilen moderasyondan 12 saattir cevap yok. yoğunluktan mı? hiç sanmıyorum. ha entrym çok mu şukuluk, değil. mini etek, kemalist, şakitli başlıkların altına girilen tanımsız cevap niteliğinde bir entry olmadığı için silindi. subjektifmiş, sanki öss paragraf sorusu çözüyoruz amk.

ve ben bu konudan bahsettiğim başka bir başlık altında subjektif entryler hakkında yazdığım yazı hemen silindi. sebebi de subjektif enrty girmemmiş. bunu da silsinler umrumda değil. belki bir kaç kişi okur da bana hak verir.

--spoiler--
son karesi gibi red kit'in
batan güneşe doğru
sürerken atımı
gitme kal demeni bekliyorum
ama yalnızca
rüzgar çekiştiriyor atkımı
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar