bugün

her gece aşka yeniden başlamak

her gece...

gün içinde sesini duymuyorum zaten, hayır ne var yani az bişey konuşsak? çok mu zor beni düşünmen? koskoca 24 saatin 1 dakikasında yok muyum ben? niye yokum ki? aslında olmam lazım.

bu gece yine yeniden başladık fark ettin mi bir çok gece olduğu gibi. bazı geceler gerçekten benim oluyorsun. evet diyorum benim, işte benim sevgilim, karım, herşeyim oluyorsun. sonra birden pufff gitti.

ama gitmesin, gitsin istemiyorum ki ben aşkım. bitmesin, bitsin de istemiyorum. azıcık sevgi istiyorum, zorlama bile olsa azıcık. her gün bana dokun demiyorum ki, her gün beni öp, her gün benimle birlikte ol da demiyorum.

hayır hayır, vallahi billahi şikayetçi değilim. beterin beteri vardır evet. yani bu kadar aptal olmaktan, bu kadar saf olmaktan en garibi de bu kadar aşık olmaktan hiçbir zaman şikayetçi olmadım, hele de sana karşı hissediyorken.

şimdi ben bu gece yine kötü oldum sen de biliyorsundur. yani bilmen lazım çünkü beni en iyi sen tanırsın. sen bu gece yat demenle ben yatabilir miyim? hayır gerçekten yatabileceğimi düşünmedin biliyorum ama sana bunu söyleten neydi acaba?

çok merak ediyorum ya neydi ? ne oldu da birden öyle dedin. ne oldu da sabah konuşuruz dedin. sanki sabah gerçekten konuşacakmışız gibi.

sabah sen benim değilsin ki, en kötüsü de kiminsin onu bilmiyorum, belki de kendininsindir. belki de bir başkasının.

ben sadece geceleri bile kabul ettim. istersen sadece gece yarısı beş dakika de ona da kabulüm. ama benim ol. gerçekten benim ol, benim bildiğim tanıdığım ol. olmalısın, olur musun ki?

aşkım, ben seni çok seviyorum. ben senin 5 dakikanı dünyanın beş milyon senesine değişmem birtanem. vallahi billahi değişmem sen de farkındasın bunun.

hadi yapma, ara tekrar özür dilerim aşkım de. çünkü gerçek sen öyle yaparsın, sormayacağım tatlım ne oldu diye. söz veriyorum sormayacağım, sorarsam uyursun çünkü biliyorum. kaçarsın. kaçma gel sevgilim nolur.

söz veriyorum kızımızdan bahsedeceğim gene. hadi aşkım bu geceki aşkımızı ona isim aramayla geçirelim. yarın tekrardan başlarız.

üzülüyorum be, gerçekten üzülüyorum böyle yapınca. duramıyorum yerimde. korkuyorum bir de seni bir daha göremezsem kaybedersem sesini bir daha duyamazsam diye. sen de biliyorsun bunu. bu mu acaba seni bu hale getiren. buysa bile ben ona da razıyım. köpeğin olmaya da kulun olmaya da.

sokaktaki tekmelediğin taş olmaya bile razıyım bitanem. ama benim bir yerim olsun. sadece küçücük istediğim bir yer.

sevgilim, seni hep sevdim, seviyorum ve seveceğim. tatlı rüyalar...