bugün

metal müzik dinlemeye başlayacaklara tavsiyeler

Bir de tek düze gitmeyin lütfen. insan bu lan! her daim her moda girer ! ne yani şimdi heavy dinliyorsan sürekli motosiklet tepesinde mi gezeceksin!

Türk gruplarımızı unutmayın. tek bildiği metallica olanlara da whisky , rampage , let it flow , kramp (özellikle) gibi gruplarımıza sahip çıkarak hatırlatın. yavuz çetin abimizi sevin sayın koruyun.

Mega her daim babadır unutmayın. james'in sesi varsa dave'in nesi yok ki?... Ama ondan büyük ''Bruce'' var... hangi vokal sesiyle camı çerçeveyi indirmiş!

Yeri geldim mi folk da dinleyin! hem de çatır çatır öttürün! kültür iyidir. bi irish tin whistle , bi hurdy gurdy , hatta bugün loreena mckennitt'ın bile (saygı duyarım) ekibinde bulundurduğu bendir , ud , kanun (ki ekibindeki de türktür) değerlerini bilin! unutmayın ki bizim folklarımız da halk müzikleri. cahellere kanmayın.

Her haltı bilin tadın. tadın ki ''Omnia , faun , antimatter , kreator tormentor , hatta violator , Eluveitie , dew scented , borknagar , sabbat (ki bir çok sabbat mevcut tercihen thrash olan) , enya , stratovarius , sinner , axel rudi pell , accept , edguy falan dendiğinde böyle aval aval apışıp kalmayın. Tadın. ama gönlünüzün ilkini koruyun! çünkü o her daim başka tat verir.

insanoğlu olduğunuzu unutmayın. ruh hali bir gün yardırmak ister başka gün melankoli , öbür gün asilik , diğer gün muziplik... Cenazeye giderken de turn the page le dalacak halin yok ya. sar başa hir aaaay eeeemmmm on dı rod egeyn... sar başa soo vaaat?! sar başa eş tu eeeş ... sar başa ... geçin artık bunları aşın.. bugün o dedikleriniz 4 kişilik üni. öğrencisi olup it gibi solo kasan united for thrash yapımcısı Vio. kadar bile değiller. Ne sahneyi terkedip gidiyorlar koskoca oluşum ortasında kabinleri devirip , ne de asırlık parçalarının ritmlerini kaçırıyorlar.. Tabi her öğün pilav yemekten sıkılmıyorsan.....

(bkz: Lan n oldu be)