bugün

hibrid tohum

Siyonizm--GIDA TEKELi--KIYAMET GÜNÜ DEPOSU

Svalbard ,
Kuzey Kutbu'na yaklaşık 1.100 kilometre yakınlarındaki Barents Denizi'nde Takım Adalar grubu.

Norveç'e Uluslararası bir antlaşmayla 1925 yılında devredilmiş .

Ancak bölgede Rusların bazı kısımlarında yerleşme hakkı bulunmakta.

Kıta tabakasından uzaklığı ve dondurucu soğuğu sebebiyle stratejik bir öneme sahip .

Depo, Global Crop Diversity Trust (GCDT- Küresel Hasat Çeşitliliği Örgütü) aracılığıyla işletiliyor. 2009 rakamlarına göre 123 milyon dolarlık bir kaynakları var.
görsel
görsel

Roma'da kurulan bu örgütün başında Kanadalı Margaret Catley-Carlson bulunuyor.

1998'e dek New York merkezli Nüfus Konseyinin de, (Population Council) başkanıydı.
Bu konsey John D. Rockefeller'ın nüfus popülasyonunu düşürmek amacıyla 1952'de kurduğu, aile planlaması adı altında gelişmekte olan ülkelerde kısırlaştırma çalışmaları yürüten bir konsey.

Diğer GCDT üyeleri arasında Hollywood "DreamWorks Animation"a başkanlık eden Lewis Coleman da var.
Coleman, ABD'nin en büyük PENTAGON anlaşmalı ASKERi ENDÜSTRi ŞiRKETi olan Northrup Grumman Corporation'ın da kurul başkanıdır.

Sionist Henry Kissinger'in "Petrolü kontrol ederseniz Ülkeyi, Gıdayı Kontrol ederseniz Dünya nüfusunu kontrol ederseniz Savı" üzerine Rockfeller vakfı, Monsanto Şirketi ve Syngenta Vakfı ve Bilgisayar biçimindeki Mimari yapısından da anlaşılacağı gibi Bilişim devi Bill Gates ortaklığında Norveç Hükümeti'nin izniyle kurulmuş olan Deponun, sürekli artan oranıyla en son 3 milyondan fazla tohum türünü bulundurduğu söyleniyor.

Burada ilgi çeken unsur, Abd'li Montasanto ve isviçre'li Syngenta Şirketinin,GENETiĞi DEĞiŞTiRiLMiŞ TARIM ÜRÜNLERi satışı ve araştırması yapan bir Şirket oluşu.Bu arada, Adadaki Tohumların tamamı ise tersine, Organik...

yani eloğlu bize genetiği değiştirilmiş tohumlar satıp soyumuzu tehlike altına atarken kendileri için organik tohum stoğu yapmakta.

Amerikan Siyaseti'nin Petrole yaptığı yatırım ortada.
Ancak Gıda konusunun henüz tam olarak ortaya konduğu söylenemez.

Bu arada, Deponun,Kıyamet günü deposu olarak adlandırıldığını belirtmekte fayda var...2012 kıyamet senaryosu çoktan hazırlanmış, anlaşılan o gemilere biz binemeyeceğiz.

ne diyelim?

vatan sağolsun...