bugün

sözlük yazarlarının zaafları

şahsıma göre çekici gelen erkek. özellikle dudakları ve dişleri güzelse. öpmemek için kendimi zor tutarım.

belirli bir tip yok kafamda. birbirinden çok farklı erkekler de çekici gelebiliyor. bazen 20 yaşındaki bazen 40 yaşındaki, bazen sarışın bazen esmer olanı. ama eğer bana çekici geldiyse, acayip bir zaaf oluşuyor bende. ama farkettirmem genelde. yokmuş hiç bir şey gibi davranabiliyorum. ama kendi içimde fırtınalar kopuyor.

aşık olmak ya da sevmek değil bu. geçici bir şey oluyor genelde. hani tek isteğim onla geçici bir şey yaşamak oluyor, yoğun isteğim de öpüşmek oluyor. belli bir süre engel olabilirsem kendime. atlatabiliyorum.

eğer farkederse üstüme gelebilir ve ben zaafıma yenik düşebilirim. düşsem de benim açımdan bir şey fark etmez ama karşımdaki ciddi bir şeyler bekler, sürekli devamını ister diye belli etmiyorum genelde. zira eminim ki benim bu zaafım karşıma bir başkası çıkınca da olacak ve bir diğeri bunu kendince yanlış yorumlayabilecek.

olay aslında çok basit ama türk anlayışında başka yerlere gidiyormuş gibi duruyor. biliyorum. bazen acaba bu bir hastalık mı diye düşünebiliyorum.

değişik.