bugün

adolf hitler in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı

Yahudilerin ölmesini isteyende siyonist yahudilerdi çünkü filistin de vadedilmiş topraklarda bir ülke kurmak için oldukça azınlıktaydılar. israil devletinin kurucusu ve ilk yöneticisi olan Ben Gurion siyonistlere yaptığı konuşmasında söyle demiştir.

"Bizzat kendi konuşmalarının yayınlandığı kitaptan yazıyorum"

Ben Gurion- Eğer bilsem ki hepsini ingiltere'ye götürerek bütün yahudi çocuklarının tamamını kurtaracağım; israil topraklarına götürerek de ancak yarısını kurtaracağım, ben ikincisini tercih ederim. Zira bizler yalnızca çocukların hayatını değil, israil halkının tarihini de düşünmek zorundayız.

Sayfa 65.

israilli bazı zengin siyonistlerin S.S subaylarına para vererek daha fazla katliam yaptırdığı da bilinmekte. Bir S.S subayı kendi ağzıyla itiraf etmişti. Şuan kitapta olduğu yeri bulamıyorum bulunca eklerim.

Ek1: 30.000.000 insanı öldüren stalin'in hiç tartışılmaması da ilginçtir. Dünyanın en büyük katliamını yapan diktatördür kendisi ancak komünler inkar eder. Bir çok insanında bu katliamlardan haberdar olmamasının sebebi. Türklerin,Kafkasların,Moğolların, rusya da yaşayan etnik diğer unsurların piyanist gibi filmler yapamıyor olmasıdır. Tarihe bakın asıl kasap kimmiş görürsünüz.