bugün

kaşif kozinoğlu

--spoiler--
PSiKOLOJiK HAREKATIN MERKEZLERiNDEN OLAN CEMAAT DESTEKLi ''KURTLAR VADiSi''NDE ADI KARALANMAYA ÇALIŞAN KAŞiF KOZiNOĞLU KiMDiR ?
O BiR BORDO BERELi'YDi ..
EMEKLi OLDU MiT'DE GÖREV ALDI ...
1986'DAN SONRA ÖZEL HARP DAiRESiNDE ''POLiS ÖZEL HAREKAT TiMLERiNi'' YETiŞTiRDi !
O AFGANiSTAN'DA ABD DENGELERiNi BOZAN, MiT'iN ASYA ÜLKELERi DAiRE BAŞKAN YARDIMCISI iDi !

Kozinoğlu, hem eski bir bordo bereli hem de üst düzey MiT görevlisi olması nedeniyle ismi bu kadar gündeme gelmesine rağmen halen Türkiye'nin en gizemli isimlerinden biriydi.Binbaşı rütbesi ile Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan emekli olan Kozinoğlu, daha sonra MiT'e çalışmaya başladı.

ÖZEL HAREKATÇILARI EĞiTTi

Kaşif Kozinoğlu, 1986 yılında Özel Harp Dairesi'nde görevli iken Polis Özel Harekat timlerini eğitmek üzere görevlendirildi. 1987'de ise MiT'in kurduğu yurtdışında görev yapacak birimin kuruluşunda görev aldı.

AFGANiSTAN'DA GENERAL

Kaşif Kozinoğlu, MiT'te Operasyon Başkanlığı'nın altında Asya Ülkeleri Daire Başkanı Vekilliği yaptı. Kozinoğlu'nun Afganistan'daki etkinliği hem ABD'nin işgalinden önce hem de sonrasında devam etti.

General Dostum'la yakın dostluğu bulunan Kozinoğlu, bu ülkenin önde gelenleri tarafından hala çok önemsenen bir aktördü. Hatta bazı kaynaklara göre Kozinoğlu Afganistan'da general rütbesinde etkinliği olan biriydi.

Özel Kuvvetlerin altında hizmet veren Muharebe Arama Kurtarma Birliği'nin kuruculuğunu yaptı. 1994 yılında yurtdışına çıkana kadar bu göredeydi. Görevi yıllar sonra yine Ergenekon operasyonunda yolları kesişecek Levent Göktaş'a bıraktı.

alıntı
--spoiler--