bugün

volkan demirel

hatalı goller daha önceden de yemiştir, ileride de yiyecektir muhtemelen fakat her ne olursa olsun o adam dün milli takımın kalesindeydi. hani şu yaşadığımız ülkenin milli takımı, hani diğer ülkelerin milli takımlarıyla maç yapan milli takımı. futbolcuları belki oynadıkları klüpler yüzünden veya kişisel problemlerden ötürü sevmeyebilirsiniz, laf edebilirsiniz fakat o futbolcular milli takımın formasını üzerlerine geçirdikleri anda her ne olursa olsun sıkıntılarımızı bir kenara koyup maç bitimine kadar o futbolcuları desteklemeliyiz. hata yapsalar bile onları rencide etmemeliyiz.

gerçekçi olalım küfür eden kimselerin kendi tuttuğu takımda forma giyseydi küfür etmeyeceklerdi o kişiler değil mi? ama rakip takımın formasını giyen futbolcuya milli formayı giyerken bile küfür etmek mübah değil mi sizler için? sıkıntımız da bu; kişisel düşüncelerimizin önüne genel düşüncelerimizi koyamıyoruz.

edit: demin izledim internetten. diyor ya rıdvan dilmen nasıl bir memlekette yaşıyoruz diye adam sonuna kadar haklı. insan değil insan bunlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar