bugün

th1rt3en

yahu sen megadethsin lan. th1rt3en ne arkadaşım söyler misin? ergen misin, mail adresin rhockcıchocuk@hotmail.com mu? ismin antipatik bi kere eksi yedin benden. he çokta sikinde mi? değil.

neyse. öncelikle bu söylediklerim sadece megadeth için değil diğer bütün metal efsaneleri için geçerli. neden bilmiyorum ama bunun gibi efsaneler ne zaman müzik hayatlarının sonlarında bir albüm yapsalar bana samimiyetsiz gelir. sanki artık bişeyleri ispatlama kaygısı gütmemekte gibi böyle isteksiz isteksiz çalarlar. bu yüzden bi ön yargılıyım yeni albümlere. bu albümüde megadeth için değil chris broderick için dinlemekteyim. hala da dinliyorum açıkcası üç şarkı dinledim.

whose life?
never dead
public enemy no:1

farklı bişey görmedim. zaten farklı bişeyde çıkmaz herhalde artık. analarını siktiler adamlar vakti zamanında daha ne çıkartıcaklar dimi? işte bu yüzden yeni albümleri sevmiyorum. kendilerini tekrar ediyolar veya st.anger gibi*farklı bişi yapayım derken varolan haysiyelerinide yitiriyorlar. ticari bu işler ticari artık nerde eski albümler.

hepsi bi yana chris broderick bana tecavüz et lan.