bugün

akbank düşünce kulübü

bu yıl 4. dönem üyelerini alacak kulüp.

Farklı okullardan, birbirinden farklı her yıl 20-25 kişinin katılımıyla giderek büyümektedir. Diğer okul dışı * şirket faaliyetlerden farklı olarak uzun solukludur, yılda 4 kere çalıştay yapılır, son çalıştayda o yıl katılan üyelere yönelik yapılan proje yarışmasının finali yapılır. Akademiden, sektörden, medyadan bir sürü isme karşı sunum yapmak ve aylarca emek verdiğiniz, uykusuz kaldığınız, okul derslerinizi savsakladığınız projeyi onlara karşı savunmak büyük bir keyif/korku/heyecan ama en önemlisi tecrübedir.

geçen yıl 1. ve 2. dönem üyeleri dijital dünya ile ilgili makaleler yazıp onu kitaplaştırdılar. 4 yıllık üyeleri için de kendilerini geliştirecek ortam sunmaktadır. ilk yılın sonunda siz onu bırakmazsanız o da sizi bırakmaz. iyi ki de bırakmaz.

Akbank Düşünce Kulübü verdiğinizin karşılığını fazlasıyla veren, eğlencesi, küçük hanım/beyefendiliği bol, yaşamadan anlatılmayacak, anlatıldığında da insanların kıskançlıkla baktığı eventlere ev sahipliği yapar. Küçüktür, büyümektedir, arkadaşlıktır, öğrenmektir, paylaşmaktır, düşünmek, geliştirmek, gülmektir. ama en önemlisi bizimdir, ve asla sadece bir yarışma değildir.

harvard yaz okulu çok güzel bir ödül olsa da süreç içerisinde çok daha güzel hediyeler çıkar insanın karşısına...

http://www.akbankdusuncekulubu.com aracılığıyla başvuruları alır, sadece 3. sınıfları seçer.