bugün

2011 2012 futbol sezonu ideal fenerbahçe kadrosu

------------volkan--------------
------orhan-----yobo----------
-gökhan---------------caner-
----------mehmet-emre-------------
-dia---------alex---------stoch--
------------bienvenu-------------------

$imdi hocam benim kafamdaki ideal kadro aslinda bu $ekilde. yani christian'in olmadigi bir kadroyu zaten otomatik olarak idealle$menin ilk adimi olarak goruyorum. stoper mevkiinde yobo'nun yaninda orhan $am'i veriyorum. serdar sana gelmez, ben pek umutlu degilim kendisinden. "orhan da pek guven vermedi ama?" diyebilirsin, kayseri macini kastediyorsan o macta sag bek pozisyondaydi. bir kistas degil. orhan'in asil mevkisi stoperdir. orada i$ yapar.

gelelim orta sahaya. christian'in mevkisine mehmet topuz'u monte ettim gordugun gibi. "fakat mehmet on libero" falan diye hemen gaza gelme, on libero ne minakoyim ya? orta saha ise orta saha, mudafaaa ise kralini yapar. al git, hic arkana bakma.

son olarak hucum hatti. alex her zamanki yerinde forvet arkasi. sag ve sol kanatlara bizim suratli bucurleri bir arada veriyorum. stoch ve dia'nin birlikte yaldir yaldir atak urettigi bir fenerbahce hucumu gormek istiyorum musaadenle. yalniz bu hucum kurgusunun tek handikapi geriye gelmemeleri ve top kovalamamalari olabilir, haklisin. ona sozum yok. bir formul uretilebilir ama, olmayacak i$ de degil. son adam olarak da bienvenu. yeri gelir semih de olur.

hayrini gor.