bugün

neo nazi

bunların rusya'daki modelleri oldukça baş belası olurlar. çok dallama oldukları gibi, yabancılara karşı da aşırı saldırgandırlar. rus olmalarından da kaynaklı, dev gibi cüsseleri ve çirkin suratlarıyla kurdukları psikolojik baskı da cabasıdır.

öte yandan; bunların hayatı, kavga etmekle, ona buna saldırmakla geçer. o yüzden bayağı antremanlıdırlar. siz işinde gücünde adamsınızdır. böyle işlere girmek istemezsiniz. bunların kaybedecek fazla şeyleri yoktur. bu yüzden; olabildiğince uzak durursanız kar elde edersiniz. karşınıza çıkarlarsa; sayınız yeterli değilse kesinlikle ilk amacınız; kendinizi ve yakınlarınızı güvenli bir biçimde bölgeden uzaklaştırmak olmalı.

şaş kaza; ellerinde kalırsanız ve kurtulma ihtimaliniz yoksa, konuyu "teke tek" olayına indirgemeye çalışınız. böylesi bir meydan okumayı, genelde birbirlerine hep "delikanlılıklarıyla" hava attıkları için yerler. karşınıza muhtemelen, oldukça iri cüsseli, çirkin suratlı, bırak kavga etmeyi, sokakta bile karşılaşmak istemeyeceğiniz bir neo nazi çıkar. ama artık dönüş yoksa, moralinizi bozmayın. mutlaka ilk darbeyi siz vurmaya çalışın. cüsselerinin adamları değillerdir genelde. iyi bir darbeyle girer, herifi sersemletir, hızlı da çalışırsanız, biraz da şansınız yardım eder de, ters bir darbe almazsanız; herifi dövmeniz çok zor değil. fazla hırpalamayın. "yakaladım ağzını gözünü s.kiyim" triplerine girmeyin; arkadaşları da dalar, bir kamyon sopa yersiniz. herifi biraz sersemletip, "kolay lokma" olmadığınızı gösterdikten sonra usul usul bölgeyi terketme girişimlerine başlayın. kaçmayın. yakalarlar yine döverler. "ben a.ınıza korum ama, kavga etmek istemiyorum" edalarına girerek sıvışmaya bakın. korkunuzu belli etmeyin, s.kerler... köpek gibidirler. korkunun kokusunu alır yavşaklar...