bugün

boston

amerikanın doğu yakasında kurulmuş; gölleri, golf sahaları, şık insanları, birbirinden ilginç gökdelenleri, pahalı restoran ve mağazaları ile gidilip görülesi şehir. Dünyanın en pahalı şehirlerinden biri olsada değiyor be kardeşim diyebiliyorsun. Barındırdığı çok sayıda üniversite nedeniyle öğrenci yoğunluğu fazladır. ulaşımı ise diğer '' şehirlere'' göre kolaydır. bizim istanbul karta benzer CharlieCard ile hem daha ucuz hem daha hızlı bir ulaşım imkanınız olur (2$). metro sistemi farklı renkte çizgilerden oluşur ve çözmesi çok kolaydır. ama siz siz olun ulaşımına güvenip tercih etmeyin. amerika'nın her yerinde olduğu gibi burda da araca ihtiyacınız olacaktır.

yazları sıcak olsada kışları inanılmaz soğuktur. yağmuru bir ilginçtir. hiç aralıksız günlerce yağabilir. sonra bi bakmışsın güneş. meşe ve ceviz ağacı fazlasıyla vardır ve bu ağaçlarda yaşayan sincaplar neredeyse evcilleşmiştir. parklarda ördek, kaz ve sincaptan başka hayvanda pek yoktur. bu sincaplarla hayvan hasreti giderilebilir.

NYC ye otobüsle trafik olmadığı taktirde 3 saattir ve sürekli seferler vardır. mutlaka ziyaret edilmelidir.

beyzbolda red sox, basketbolda celtics ünlü takımlarıdır. I Love Boston ve türevleri tshirtleri 10 ila 20 dolara almayanı dövüyorlar. bir kaç tane hediye için almanız önerilir.