bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Gözünün icine baktığımda seni goremiyodum, cok hatırlıyorum eve gidip ağlardim nasıl yardım edicem diye.. Ama edemezdim sadece elini tutabiliyodum.. Demek veya demekten öte bunları yasamak cok zor olsa gerek bir arkadas icin. Burada bahsedilen benim ama zaman o kadar çekmiş ki icine beni sanki onunla devam etmekten başka bı şansım yokmus gibi her gunüm bı öncekinin aynısı olarak yasamısim. Simdi o günlere döndüğümde ne kadar kötü olsam da icindeyken farkında olmadan yaşamisim iste. Gözünün önündeki bı arkadasinın bunları yaşadığını görmenin zorlugunu kabul edersek eski sevgilisi ölmüş bir kızı sevmek nasıldır bilmiyorum.
Ama kendimi biliyorum. Once ruya görmeye basladim sık sık. Anlattığım arkadaslarım nasıl yaparsın diyolardi bana. Yemin ederim gördüm bunları. Ama gercek hayatta böyle olmadı. Bı sekilde yayıldı ve bazılarının gözümün önünde ağladığına şahit oldum mutluluktan. Destekliyolardi beni dogal olarak, kaç ay sonra birinin beni mutlu etmesi onları neden üzsün ki? Ama bende acayip salak tarifsiz bı duygu vardı.. Hala var.
Dün konuştuk yüz yüze uzun uzun. Bana, onun kadar özel olamayacağım biliyorum ki oyle zaten o cok farklı senin icin dediğinde hic bisey demedim sadece kendimi onun yerine koydum, düşündüm, benim bir iliskim olacak ve onun icin icinden hic gitmeyecek ön planda biri, bunu kabullenerek onun yanında olamazdim. Bencillik değil ama ben yapamam yani. Hayatımın sonuna kadar böyle yasayamayacagimi anlattı bı abi sıcaklığında biri gibi.
Evet itiraf ediyorum ben birini seviyorum. Ama gercekten seviyorum. Artık zor olan bı şey de yapmak istemiyorum. Bunu zor olarak görmeden, kalbimde guzel bı yerde taze olarak kalması gereken birinin devamlı aklımda kalmasını sağlayarak yapıcam bunu.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar