bugün

zakkum

bir ajdar'a bir de ismail yk'ya benzetilen, sonra yetmeyip "placebo özentisi bunnaaaar! green day gibi olmuşlaaaar!" denen, rock yapıyoruz ayağına arabesk yapmadıkları için pek taşlanan gruptur..

ama normaldir..

şimdi açıkça söylemek gerekirse bu grubu ah çikolata ile tanısam ben de pek iyi şeyler düşünmezdim. ama en azından ajdara ona buna benzetmezdim, o kadar da gitmedi kafam bir yerlere.. neyse, velhasıl bu şarkıları albümün en berbat şarkısıdır. ki grubun forumuna girilip ankete bakıldığı zaman görülecektir ki en iyiler listesinde oy almayan tek şarkı ah çikolata'dır..

peki neden en kötü şarkıya klip çekilmiştir?

onu da diğer klipler gelince göreceğiz hep birlikte.. bu yemlik.. şimdi yiyip doyanlar çekilecek, asıl gelmesi ve dinlemesi gerekenler o zaman görecekler grubu ve albümü..

gerçi bilen zaten biliyor, bilmeyen de öğrenecek..

14 şubat 2007'de dream tv'de yüxexes, 17 şubat 2007'de okan bayülgen'in makina'sında hemen herkes görecek..

tek korkum yine ah çikolata'yı söylemeleri.. umarım başka bir şarkı söylerler de şu saçma sapan eleştiriler kesilir..(eleştiriye kapalı değiliz. yeter ki akıl kârı eleştiriler yapılsın)

albümün en bomba şarkısı hipokondriyak şurdan dinlenebilir mesela.. grup hakkında daha iyi fikir edinmek için en azından..

http://www.youtube.com/watch?v=61DR6PEfOwA