bugün

avrupa

gerizekalı cahillerin yaşadığı ülkelerin bulunduğu kıtadır. şöyle ki; bu avrupalılar münlümanları terörist sanıyor. teröristleri müslüman sanıyor. öyle garip gerizekalıca bi fikirleri var ki anlam veremiyorum. oysa şu son norveç olayı hiiiiçççte öyle olmadığı gözlerine ve götlerine soktu bu fikirlerini.
sonra patrick devedijan diye fransız ermeni kırması bi piç var. bu bizim banu avarla röportaj yapıyor ve şöyle bi konuşma geçiyor:
banu avar: siz bir ermeni olarak 1915 olayları konusunda ne düşünüyorsunuz?
patrick devedijan: ermeni değilim, fransız'ım.
banu avar: ama siz ermeni kökenlisiniz.
patrick devedijan: burası bir ulus devlet ve ben de fransız yurttaşıyım. yani, fransız'ım!
banu avar: ama siz değil misiniz türkiye'de kürt, laz, çerkez, süryani denmeli diyen?
patrick devedijan: o başka...

gördüğünüz gibi orospu çocukluğunun bini bi para. anlamadığım şey bu batılı zihinler acaba kendilerini ne sanıyor ki benim güzel ülkemi sürekli aşağılıyor?!!
fransa, ingizltere, almanya bu ülkeler hep sabahtan akşama kadar içki içip gece oluncada seks partilerinde götünü siktiren cahil cühela gençlerle dolu. türkiyeyi arabistan sanan neferler yetişiyor oralarda. türkleri arap sanıyorlar. develerle yolculuk yaptığımızı falan sanıyorlar. yani ülkende böyle salaklardan milyonlarca olduğu halde sen kim oluyorsunda türkiye'yi küçük görüyorsun ufacık aklınla be hey piç patrick.

Sonra, sanayi inkılabıyla birlikte afrikalı garip halkı sömürüp bi şekilde parayı buldular ve paranın konuştuğu bu çirkin dünyada hakimiyet kurdular. tamam bunca artisliğinizin para olduğunu biliyoruz. ama bi kendinize gelin salak avrupalılar.
illuminati'yle mason localarıyla dünyanın her yerine eliniz kolunuz uzanıyorsa eğer dikkat edeceksiniz. çünkü her yere elini kolunu korkmadan sokarsan geri çekemeyebilirsin o eli. koparırlar!!!

man kafalı norveçli orospu çocuğu o kadar adamı öldürdü. ne diye? müslüman istilası oluyormuşta eee? olmasın işte ben adam öldürücem yok. aferin kuzuma. aferin evladıma.
al işte en büyük terörist bak görüyorsun dimi avrupa?! demek ki müslüman olmayabiliyormuş teröristler. bazen kendi kıçınızdan çıkarttığınız zina mahsülü piçlerinizde terörist olabiliyormuş.

size her şeyin para olmadığını birilerinin öğretmesi lazım. paranın satın alamadığı şeylerin olduğunu bilmeniz lazım. o yüzden artık aklınızı başınıza alın ve ruhlarında genlerinde savaşçılık olan türk milletine gereken saygıyı gösterin.

keşke patrick devedijan denen piçte bu yazıyı okusa.