bugün

acun ılıcalı

ya arkadaş ben kendisi nezdinde şu dönen muhabbeti anlamıyorum, "basit adam gidiyor yurtdışından format alıyor getiriyor türkiye'de paranın gözüne vuruyor." arkadaş, madem bu kadar basit olay, seni bunu yapmaktan alıkoyan ne? Paraya mı tamah etmiyorsun? Eğlence sektörü mü sana göre değil? şu yazdıklarımızın o kadar ziyan, işe yaramaz şeyler olduğunu biliyorum ki. sırf şu entry'i yazdım diye en az 5 tane üzerine olumsuz eleştiri yazılacak. Hayır bu ne şartlanmışlık arkadaş? Ne alıp veremediğin var beğenen acun ılıcalı'yı tanıyan adamla ki illa da "evet acun ılıcalı çok rererö" dedirtmek için gayret ediyorsun? sözlükler karşısında çok doğru bir tesbiti var, "karşısına çıkıp iki kelime edemeyeceği adama klavye başından saydırıyor" diyor, bunun nesi yanlış? burada yazıp çizen adamların hangi biri acun ılıcalı'nın karşısına çıkıpda klavye başında yaptığı atarlanmayı, hakareti yapabilecek? yapsada bir davaya bakar, ondan sonra davadan vazgeçsin diye 2 gün kapısında yatıyor mu yatmıyor mu görürüm.

Kendisini ilk defa eleştireceğim, kusuruma bakmasın ama forumlarda, etrafta çok duyuyorum "acun ılıcalı'nın fener maçına götürme sözü vardı, acun ılıcalı'nın beraber halı saha sözü vardı" vs diye, biliyorum kendisi çok meşgul ama bu sözleri vermesin lütfen. karşı tarafın gönlünü almak, mutlu etmek için veriyor bu sözleri. hayalkırıklıklarını bir nebze azaltmak için yapıyor bu jestleri ama o sözler tutulmayınca daha büyük hayal kırıklığı yaratıyor acun abi. onun için kendisinden tek isteğim bu tip jestler yapmayı bıraksın, ya da bir asistan tutsun verdiği sözleri not alsın artık hayatında buna vakit mi ayırır, verilen sözleri tasnif edip toptan mı aradan çıkarır bilemem. Bunu niye yazıyorum, çünkü acun ılıcalı bence
eleştiriye açık biri, insanların görüşlerine değer veren biri. şimdi para, güç her şey güzelde hayatta hiçbir şey bir çocuğun, masumun, mazlumun, yetimin, öksüzün, kalbi ihlaslı olanın duasının önünde duramaz. Hem bir yerde okumuştum, insan vücudunun değeri 45 milyon dolarmış, madem ortada böyle büyük bir meblağ var, e ortada verilmiş de bir söz var (diyelim ki 20 kişiye beraber maç izleme sözü verildi) 20 kişiyle beraber bir hazırlık maçı izlesen 20 kişinin kalbini kazanırsın, 900 milyon dolar yapar, 60 dakikada seinfield'in 10 sezonda kazanacağından daha fazlasını kazanırsın be abi, seinfield diyorum bak. bundan büyük kazanç var mı be abi.