bugün

sözlük yazarlarının itirafları

yemin ediyorum kıskanıyorum sözlük. bıktım bu pozitif mi negatif mi neyse o ayrımcılıkan!

erkeklerin çükü kesiliyor, vay anam vay, oy dağlar, festivale bak! paralar, altınlar bi yanda; yemekler, içecekler bi yanda; eğlence gırla. cebe göre palyaçolar, pastalar, şekerlemeler...

ya kızlar? ey sözlük! ya kızlar? ayda bir regl oluruz, karnımız ağrır ya da agresifliği olur erkeklerin ağzına sakız oluruz. canımız çikolata ister, obur oluruz, yine sakız oluruz. uzanıp dinlenmek istesek tembel. hatta aldatılırız bile sözlük be, yapıyor bu çükünü kestiklerimin. tatil de yapamayız(yapabiliriz de ama tampon takarsan kızlığımız bozulur,namus gider bak görüyor musun) görüyor musun sözlük adaleti?

sünnet olduklarında çektikleri acı hayatları boyu dramatik bir olay olarak dillerde döner. bi kerecik be, bi kere. hadi göreyim koç evladım senin çükünden her ay kan gelsin.

erkek velet sünnet olmadan önce şekerler, çikolatalarla kandırılır götürülür. bizse aniden okuldan eve koşarız ağlayarak iç çamaşırımızda kanla neyin ne olduğu öğretilmediğinden...

şimdi siz diyin ki kadın-erkek eşitliği var. yok hocam. hiçbir zaman olmayacak.
feminist de değilim. nefret de ederim.
sosyal bi mesaj da vermeye çalışmıyorum. bize çikolata alın, agresifliğimizi hoş görün falan.. demiyorum. isyan ediyorum sadece sözlük. biraz püskevit tonunda hem de.

feminedit: entariyi giyer giymez aklıma geldi sözlük, rahatladım. tamam, onlar da her gün sabah traş olmak o zorundalar. en azından bi süre bunun eziyetini çekiyorlar. biraz rahatladım sözlük. oh. ehe.

düdüt: evet, ilk maskülen editimiz geldi. nesini anlamadın hocu?
düdüüüt: bi yazarcan'dan uyarı geldi, ağda eziyetini hatırlattı. ağdanın yanında traş nedir dedi,çok doğru dedi. her açıdan kaybediyorsunuz beyler.
güncel Önemli Başlıklar