bugün

reddedilmek

ortak bişeyleri paylaştıktan sonra karşınızdaki kişiye beslediğiniz duygularınız artık içinizde saklayamayacağınız kadar büyümüştür ve bunu artık onunda bilmesini istersiniz ve nasıl söyleyeceğiniz nasıl tarif edeceğinizi günlerce düşündükten sonra söylemeye karar verirsiniz.

karşınızdaki kişi bu duygularınızı öğrendiğinde yüzünü kısa süren hafif bir tebessüm kaplar ve sonrasında yüzüne size bir umut vermiş olma ihtimalinin, sizin ona karşı hissettiğiniz duyguları onun size karşı hissetmemesinden dolayı yüzünü bir karmaşık hal alır. "hayır" lafını duymak sizin canınızı inciteceği için değişik kelimeler kurmaya çalışır ve karmaşık kelimeler içinden size yine "hayır" kalır.

ve "hayır" sonrası...
düşünürsünüz keşke söylemeseydim diye, keşke hiç bilmeseydi. peki ya şimdi ne olacak dersiniz kendi kendize, keşke zamanı bir gün geriye döndürebilsem diye düşünürsünüz ama iş işten geçmiştir. artık hergün o neşe dolu konuşmalarınız olmayacaktır. bir şekilde kendinizi uzak tutmanız gerekecektir ve bu tür olayları kaldırabilme becerinize göre etkisi saatlerce, günlerce veya hiç birşey olmamış gibi davranacak kadar güçlü olabilirsiniz taki onun yüzünü tekrardan görene kadar.