bugün

batılıların iğrenç olduğu gerçeği

diğer müslüman milletlere bakmadan konuşmaktır. Oğlum Arap'a, kürde bak lan. Biri elinde milyarlarca dolar sermaye olmasına rağmen bir sikim üretemez, üzerine bir de hala orta çağın birey ilişkilerinde yaşar. Diğeri kız kardeşiyle ilişkiye girer, 33 çocuk yapar, terorizmin dibine vurur. Farsa baksan o da aynı halt. Sokakta köpek dolaştırmayı yasaklamak ne lan?

Müslüman, daha doğrusu malesef ki ortadoğu toplumunun bir parçası haline gelmiş Türklüğe gelince, aldığımız hemen hemen bütün kötü alışkanlıklar araplaşmadan, farslaşmadan gelmektedir klasik bir şekilde bilindiği üzere. peki türklüğün hiç mi kötü özelliği yok? Tarih boyunca öykünmenin dibine vurmuş bir milletiz. O yüzden doğulu toplumların arabın, kürdün, farsın, peştunun,bizanslının, rumun, ermeninin ne kadar pis özelliği varsa üzerimize almışız.

Ha batılıların aşağılıklıkları yok mu? elbette var. hem de çok. Ama ben hazırı yiyen, millete ayak bağı olan, üretmeyen aşağılıklara tahammül edeceğime üreten aşağılıklara tahammül ederim daha iyi.