bugün

3 idiots

sabahleyin feysbukta sıkça dolaşan bir video izledim. 1 dakikadan biraz fazla olan videoyu görünce tebessüm ettim. videonun sonunda da 3 idiots yazıyordu.
gogıla arattırdım, buldum işte, bu bir filmmiş.
partlara baktım götüm yemedi önce izlemeye 9-10 tane yirmişer dakikalık part. sıkılırım diye düşündüm ilk partta kapatmaya yeltendim, hele bi dur dedim sonra biraz daha izleyeyim. sonra peyderpey filme ısınmaya başladım. sanırım 5. parttan sonra kendimi fena kaptırdım.
sevgilim arıyor açmıyorum, mesajlara yarım saat sonra, part değiştirirken cevap yazıyorum o derece olmuşum. yatağımın hemen yanında bulunan masanın üstü bira şişesi dolu, fıstık, sigara gırla giderken, onları bile ihmal eder oldum.
filme öyle kitlenmişim ki üzerine yattığım kolum karıncalandı, sırt üstü yatar pozisyona geçtim.
sürekli gülerek ve hayretle izlediğim filmin, sonlarına doğru ağlamaya başladım yemin ederim göz yaşlarım yastığa şıp şıpp dökülmeye başladı. 3 ayrı sahnede ağladım, ki hayatta sulugöz biri değilimdir. annem girdi bir ara odaya napıyorsun dedi, aklıma soğan doğruyorum, toz kaçtı lafları geldi ama; mekana uygun değildi bu klasik yalan. sigara dedim sadece... dumanı yaktı da.