bugün

nick altı

çok enteresan bir yer bu nick altı.

format diyor ki; bir yazara açtığı başlıkla veya entrysiyle ilgili cevap vereceğiniz zaman söz konusu yazarın nick altına gidin. açık ve net değil mi? ancak uygulama biraz farklı.

diyelim bir yazarın nick altını açmaya niyetlendiniz. dediniz ki değişik bir şey yapayım. girmiş olduğu 3-5 entry'den bakınız vererek kısa bi tanıtım hazırladınız. ne zahmet ettiniz ki? açtığınız an silinir. sebep; Diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entryler silinir.

diyelim bir yazarın kopyala yapıştır ustası olduğunu fark ettiniz. araştırma yapıp bunu nick altına yazdınız. o yazar; çaylak oldu, çaylaklığı bitti, geri döndü. sizden rica etti silmeniz için, siz tabi silmediniz. moderasyon hemen araya girer, yazınız silinir. sebep; Diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entryler silinir.

diyelim bir yazarda entry nick uyumu yakaladınız. nick altına gittiniz. ancak yazara göre olumsuz... silinir. sebep; Diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entryler silinir.

diyelim yazarın genel tavrından bir çıkarımda bulundunuz. ancak yazara göre olumsuz... hele de kızsa... silinir. kızar çünkü. sebep; Diğer sözlük yazarları ile polemik/tartışma konusu olabilecek entryler silinir.

ulan nick altı niye var o zaman? ilkokul günlüğü mü lan ora? sadece sevdiklerime ayırdığım kalbimden temiz bir sayfa mı? canciş, tatlış, yalarım, götünü yerim, top, yardın, kardın, bana kırgın yazar, bir süredir canı sıkkın yazar, seksi yazar mı yazılacak sadece?

elbette tutarlılık beklemiyorum. mutlak adalet beklemiyorum. mümkün değil bunun sağlanması. benzer, silinmemiş bir çok entry bulunabilir. ama insanı salak yerine koymayın yav. sen hem beni, cevap vereceksen nick altına git diye yönlendireceksin hem de olumsuz bir şey yazdım diye bunu polemik/tartışma sayacaksın. tuzak gibi amk.
güncel Önemli Başlıklar