bugün

hepimiz ermeni yiz

yaşanmış onca olaydan, bu yolda * dökülen onca gözyaşı ve kandan sonra hala ırkçılığı bir erdemmiş gibi sürdüren insanların şuursuzluklarıyla bezedikleri tek tip düşüncelerini inatla sergiledikleri başlık.
antitez, tez, hipotez zart zurt fark eder mi şu andan itibaren?? aydın, demokrat,yurtsever ve halkların kardeşliğini savunan bir insanın, yazarın, düşünenin haince bir suikaste kurban gidişinin açtığı yaraları simgeler nitelikte bir başlıktır bu.
şovenist ruhundan zerre ödün vermeyen, gözü, kulağı ve her türlü alıcısı kapalı insanların fırsatçılıklarının vardığı kısır noktanın bildirisidir bu başlık.
"ne mutlu ki dünya insanıyım!" deme erdeminden yoksunların köhne zihniyetlerini ve çirkefliklerini bir bir ortaya döktüğü yerdir bu başlık.
caddenin bir kenarında öylece uzanmış üzeri bir parça kağıtla örtülü ölü bedene bakarken gizlice sırıtan, içten içe haz duyan bir insanın ikiyüzlülüğünden daha aşağılık olan bir hareket varsa o da bölücülükte sınır tanımayan beyinlerin yönettiği ağızların nifak tohumları saçmakta ısrar etmesidir.
ne mutlu türküm diyene!
ne mutlu ermeniyim diyene!
ne mutlu kürdüm diyene!
ne mutlu insanım diyebilene!
ne mutlu insanca yaşıyorum diyebilene!