bugün

ozan güven

çok şükür sözlüğüm beni bu adam üzerinden de şaşırtmamıştır, daha ziyade türk milleti desem.

milletimizin ne kadar iki yüzlü olduğunu bana hatırlatmıştır sağolsun. sergilediği davranışların aynısını memleketin genelinin pek hoşlaşmadığı bir ünlü yapsa orospu çocuğu ilan edilecekken, "sevimli" ozan'ımız yapınca bir anda "haklıdır. bu seviyesiz, ipne magazincilere böyle yapçan" olmuştur. ettiği küfürler utanmadan bir de savunulmuştur.

magazinden katiyen nefret ederim de bu tarz sorular dünyanın her yerinde soruluyor anasını satayım, he de geç. sorulmasa keşke ama yapacak bir şey yok, ya da onu geçtim arabaya binerken kafanı kaldır ve tek cümle: "siktir git lan velet" deyip bas git, tarihi ayar olurdu, alkışlardım valla. ama sen o kıyak kafayla garip garip meseleyi uzatıyorsun, bir de 19 yaşındaki çocukla kavga etmeye falan kalkıp rezillik çıkarıyorsun, bu ne anasını satayım?

"ben sana kimi siktiğini soruyor muyum?"...

ne kadar mide bulandırıcı bir cümledir bu, o muhabirin nişanlısı vs olsa allah ne verdiyse kafa göz dalardı, dalmazsa ayıp.

özeline karışmışlarmış, bugüne kadar bu magazinciler ne adamlara neler yaptı da ses etmedi, bunun atarı kime ki şimdi? ulan geçen sene saçma sapan bir fotoğraf üzerinden ibrahimovic ile pique'yi ibne ilan ettiler, o zaman bu adamlar da kendilerine soru soran ilk muhabire kafa göz dalmalılardı. "haklılar" ya ne de olsa, iboviç fena döver bir de.

velhasıl kafası o kadar dönüyordu ki ne dediğini bilmiyordu diyeceğim ama dikkat edilirse başta "la biss..." diyerek ağzını bozmamaya çalışıyor, yani öyle bilinci pek de yitik değil.

o değil de ben bu adamla ola ki bir yerde kavga etsem gülmekten yumruk bile sallayamam, düşünsene karşında ilkokul çocuğu gibi "yağ bunlar ne salakh salakh sorular yaağ, feridun abi dur ya"... ahaha...

ne diyeyim ozan'ım, şu hareketinden sonra 216'dan samsun 216'ya dönüştün...