bugün

okan a sorular veya öneriler

benim tek bir isteğim var. o da redd grubunun konuk olması... grubun solisti doğan duru nun geçen günlerde hürriyet gazetesinde bir röportajı vardı, okudum ve çok beğendim. doğan duru nun röportajından bazı kısımları paylaşmak isterim.
-çok yazdığımız için twitter de sürekli takipçi kaybediyoruz. bizde isterdik gülben ergen gibi orada kahvaltı, burada bilmem ne keyfi tarzında tweet ler yazmak. hrant dink için bir video hazırlayıp facebook a koyduk,yüzden fazla kişi twitter den takibi kesti. isterse 5 bin kişi gitsin!
-doğan duru geçen günlerde bir plak firması sahibinin yazdığı tweet e tartışma çıkaracak bir karşılık verdi. duru:sanatçıya ürün, yaptığı işi de domates gibi pazarlayan adamlarla çalışmayacağımız için ileride onlara işimiz düşer diye de düşünmüyoruz.
-ben arkeoloğum başbakan ın tarihi bulgulara çanak çömlek demesi bana çok dokunmuştu. hepimizin bunun gibi hassasiyetleri var.aynı gün içinde üniversite öğrencileri protestoları yüzünden gözaltına alınıyor, ygs skandalı yüzünden liseliler yürüyor, bedri baykam bıçaklanıyor, ucube denen heykele kazma vuruluyor.böyle bir gündemde biz muhalefet yapmayacağızda demet akalın mı yapacak? diyen güneş duru sözü ikizi doğan a bırakıyor: türkiye de direnç kalmadı. bunlar kitla kaybetmemek için tuttuğu takımı bile söylemez. hepsi samimiyetsiz. ama biz eğilip bükülmüyoruz...

bu grubun her bir elemanı iyi müzisyen, dobra ve gündemi yakından takip eden insanlar... bu nedenle onların konuk olmasını gönülden diliyorum... disko kralı na yeni albüm çıkarmış manken kırması hatunlar yerine, böyle insanlar katılırsa çok sevinirim...