bugün

oğlak burcu erkeği

acaip heriflerdir bunlar.
bir hatun bu tip bir adamla tanıştıysa şunlara dikkat etsin;

1) bu adam parayı sever, hem de çok sever, çünkü gerçekçi düşünür ve bilir ki özgürlük paranın ta kendisidir. parası bittiği an özgürlüğü de sona erer. bu adamın cebinde akrep olduğunu bilip ona göre hareket edin.
2) bu adamla toplum içinde ilişkinizle ilgili hiçbir şeyi konuşmayın- tartışmayın. size sus bile demez yanınızdan ayrılır göt gibi kalırsınız. bu ibneliğinizi de unutmaz bir daha da nah geri döner!
3) bu adamın duygularını eleştirmeyin, "sen beni sevmiyo musun murtaza ?" gibi sorular sormayın. seviyor ki yanınızda duruyor. sizi önemsemesi ve size saygı duyması onun sevgiyi ifade ediş şeklidir.
4) bu adamın zekasıyla ve aile bireyleri ile asla ama asla dalga geçeyim demeyin. öyle terkedildiğinizle kalacağınızı da sanmayın. eğer söyledikleriniz ağır şeylerse adamın amına kor.
5) bu adama kesinlikle burçlardan bahsetmeyin, inanır hatta benim gibi bir oğlak burcu erkeği sözlüklere bile entry girer bu konuda ama inanmıyormuş gibi yapar üstüne sizle dalga geçer.

şimdilik bunları bilin, oğlak burcu adamına da ona göre yaklaşın, sonra görüyorum yok "allah onların belasını versin" yok efendim "hepsinin amlarına koyim" gibi cümleler kuruluyor, ayıp oluyor. zira oğlak burcu erkeği her türlü ziker.