bugün

seksi görüntülere kilitleniniz televizyonculuğu

televizyon gazetecileri, onlara ayrılan süre bol geldiğinde kullanmak üzere bikinili manken görüntüsü zulalarlar. zula ve reyting patlatılarak yapılan dolgu işlemine; seksi görüntülere kilitleniniz televizyonculuğu diyoruz. bu ekolde kullanılan başlıca malzemeler şunlar:

"dünya ekseninin 23°26'21".4119 kayık olması"
bu sayede her yıl iki adet yaz mevsimi yaşanmakta; yılda iki kez yılın bikini modası haberi döndüre döndüre verilebilmektedir. 2010 yılının bikini modası diye 2006 yılının bikini modası haberi yayımlansa kaçımızın ruhu duyar, ayrı konu.

"b planı - rio karnavalı"
kış günü tüketilen görüntüler yerine, götmeme göstermenin bir diğer kolay yolu.

"mucize diyet"
"bakın bakın, aynen böyle olmanız mümkün" diye yana yatmış palmiye üzerinde debelenen manken göstermenin bir diğer yolu. mucize diyet, kel merhemi, penis sündürme hapı gibi ürün ve yöntemler gerçekten işe yarasa, emin olun bulanlar hepimize elini öptürmekle yetinmez. ama olsun, fakirin umudu ekmek, obezin umudu kepek.

"muayenehaneye ovalama cihazı alan hekim"
ikiteli'de, ostim'de bir ustanın eline üç beş kuruş sıkıştırılıp yaptırılabilecek medikal cihazı, fantastik bir isimle tanıtan hekim de oldukça iyi bir malzeme. selülit tedavisi kisvesi altında satılan ovalama cihazının tanıtımında, konu mankeni olarak kırkpınar başpehlivanı kulanılmayacağına göre, bir manken de buradan çıkar.

"devedelirten sıcakları geliyor"
yaz aylarında, seyirciyi önce korkutmanın (sebilde kafasını yıkyan/ayran içen random vatandaş), sonra sevindirmenin (kuma bulanan polonyalı manken) meteorolojik adı da bu.