bugün

cm101mmxi fundamentals

dün izleme fırsatı bulduğum muhteşem gösteridir. herkes de salyası aka aka gülüp, sonra, aman efenim geçen gösterisi daha güzeldi bik bik diye konuşmaktadır. lan insaf, nefes alamıyodun biraz önce. acıyorum böyle insanlara. kendisinin de tabiriyle; adam 3 saate yakın konuşuyor senin aklında tek kalan zenci pipisiyse o ne yapsın. neyse gelelim azıcık spoiler içeren kısmına.

--buradan itibaren spoiler--

şimdi burada espirilerini anlatmayacağım ama gerçekten çok iyi espirileri vardı. bir tanesine tam olarak 7 kişi falan güldü galiba * *. bu olaydan sonra "yarın bu bölümü atıyorum oyundan" diyerek herkesi yarmayı başarmıştır** cansın sen cem yılmaz. bir ara, gözü enfeksiyon kaptığı için sarılı olan bir ablamıza fena taktı. o doğaçlamaları herkesin görmesini isterdim. sırf gösterinin oraları için bile ayakta alkışlanmaya değerdi. ayrıca did you mean cem yılmaz? espirisi bence; tamamen izleyenleri ne kadar etkisi altına aldığını denemek için yapılan bir espiridir. eminim ki, her gösteriden sonra acaba kaç kişi daha googlea can yılmaz arattı diye bakmaktadır. ne yalan söyleyeyim ben baktım* hatta çıkar çıkmaz telefondan baktık sonra acaba telefondan göstermiyo mudur diye eve gelince de test ettim.* önünde saygıyla eğiliyorum cem yılmaz.

--buradan itibaren spoiler değil--
özet olarak; gidin, gülün, geri gelin, çok da konuşmayın he bi de telefonunuza bakmayın direk lazerle ışık tutuyorlar önünüze.
güncel Önemli Başlıklar