bugün

utah jazz

deron williams'ı takas ederek doğru olanı yapmış takımım. çünkü williams hocasını satmış,salt lake deki ilk maçta taraftarlardan tepkide görmüştü. sadık taraftar olan mormonlar kendisini asla affetmiyecekti. zaten seneye lockout olma durumu da var ve eğer olursa williams elde kalıcaktı. 2012 dede sözleşmesini uzatmayacağı belliydi, durumundan hep şikayetçiydi (brewer takas edildikten sonra ayrılmak istediğine dair bişeyler söylemişti.)

karşılığında belki daha iyi şeyler alabilirdi (denver gibi). fakat yinede derrick favors gibi ilerde pota altında ayı olucak all star olma potansiyelli birini aldılar ve all-star devin harris. 2 tanede lottery pick aldılar ki en önemlisi bu. çünkü utah, hiçbir süperstarın kolay kolay tercih edeceği bi yer değil bu yüzden kendi süperstarlarını bulmalıydılar ve draftlara yöneldiler. bu bir kumar ama tutucakmı zaman göstericek. ellerinde gerçekten iyi genç oyuncular var (bkz: gordon hayward) (bkz: derrick favors) (bkz: paul millsap)

bu sene 2 tane lottery hakkı var jazz'ın. Harrison barnes,kylie irving ve enes kanter den birini alabilirlerse oldukça iyi olucaktır. 2. haklarından ise jimmer fredette yi alıcaklardır kendisi müthiş skorer, beyaz ve utah'ta okuyor. kısacası 3-5 sene sonra tekrar batı'da iyi bir takım konumuna gelebilirler