bugün

jessie j

tatlı bir yüzü ve o yüze yakışan mimikleri olduğu halde genelinde ürkütücü, sözüm ona rock star. kendi reklamını da iyi yapıyor. new york un en ünlü meydanlarından olan times square da metroda müzik çalarını almış bağıra bağıra şarkı söylüyor ve şarkının orta yerinde, selam ny ben londra dan jessie j diye ekliyor. bir kaç insanda toplanmış onu dinliyor. şaşırtıcı doğrusu. hande yener gelse** bizim metrolardan birinde şarkı söylese, bizlerde onu dinlesek. gerçi dinler miyiz yoksa başka şeyler mi yaparız orası biraz çelişkili ama, hoş doğrusu.
bu da metrodaki performansı:
http://www.youtube.com/watch?v=rQcREpyz06w

ayrıca price tag isimli şarkısına çeşitli programlarda yaptığı canlı performanslarında gayet başarılı. şarkının bir yerinde ceza gibi -mee liyor. komik ama bir o kadarda hoş olmuş. meee leme kısmı için;
http://www. youtube. com/watch?v=tnw0mn_eYLM&feature=branded *
birde onunla bütünleşmiş gri tulum ve turuncumsu bir hırkası var. henüz iki klibinde gördüm*. çok seviyor sanırım. ya da yaptığı bir hareket var sadece o kıyafetle yapıyor da olabilir. bilemeyeceğim.

son olarak, bizim metrolarımızın akustiği daha güzeldir sevgili jessie j. yiyorsa aksaray- havalimanı arasında bir yerlerde görüşmek dileği ile.

edit: imla