bugün

kim bauer

kimberly bauer'in kisa okunusu. 24 dizisinin karakterlerinden;

spoiler olabilir!*

24'ün ilk sezonunda 'aptal sarisin'i ve babasinin biricik kizini , ikinci sezonda 'kendi ayaklari üzerinde durmaya baslayan genc ve güzel kiz'i ve ücüncü sezonda da CTU'ya belki de babasinin torpiliyle girmis bilgisayarciyi canlandirdi ve sonunda calistigi yerden bir gizli ajanla evlendi. Evlendigi adam tipki babasi gibi gözüpek ve vatansever bir amerikaliydi, ismi bilinmeyen bir halk kahramaniydi. Ama evlendikten sonra masabasi göreve verilecek ve Kimberly ile cocuklari ve pembe panjurlu müstakil evleri ve iki köpekleri olacakti.

--spoiler--

24'ün dördüncü sezonunda adi bile gecmedi, hic gözükmedi. Bu sezon zaten genel olarak diger sezonlara kiyasla o kadar iyi degildi. Ama icimden hep gecirdim, diger hayranlari gibi, bi kere gözükse keske, dedim. Ve dördüncü sezon bitti, Amerika yine kurtuldu, Kim'den ses seda cikmadi.

Ta ki 5. sezonun 12. bölümüne kadar. ( bu arada, 4. sezonun tamami ve 5. sezonun yayinlanan tüm bölümleri Xvid olarak var bende, isteyenler msj atsin. ) Daha cekimler baslamadan söylendi bu sezon hikayeye dahil olacak Kim Bauer diye. ve sonunda o an geldi. Yalniz bir sey ögrendim ki; Chase Edmunds* bunu birakmis. Kizcagiz da dibe vurmus. Sonra da gittigi psikolog hep yaninda olmus, hatta simdi de yaninda, erkek arkadasi olmus. Umariz sezonun kalan yarisinda basina bi sey gelmez.

(bkz: filmlerdeki hayati gercek hayat zannetmek)

--spoiler--