bugün

ben akp ye oy verdim

verdim, akp ye oy verdim. pişmanmısın dersen,

ülkeyi sattı diyolar, onu geç. özelleştirme yaparak ülke satılmaz. en azından kıyaslama yap, akp öncesi 3-4 hükümeti incele. benim yaşım oraya kadar yetiyor çünkü. eskisinide oku öğren diyeceksin, kimi okuyup öğreneyim. sağcısını okudum o haklı solcusunu okudum o haklı. 70-80 lerin gençleri çok okuyormuşya, şimdiki gençlerin babaları. demiyolarmı sizede okumuyorsunuz siz, biz zamanında okurduk diye. ne yaptılar okuyupta. herkez okuduğuna inandı, ben haklıyım dedi ve ihtilalin zeminini hazırladılar.

kadrolaşma var diyolar, o doğrudur bak. ona bişey diyemem. bi arkadaşım trt ye girebilmek için cemaat torpili arıyor. ama elini vicdanına koy, sen olsan naapardın??? belediye misali, başkanın akrabaları, arkadaşları belediyeye girer 2-2-4 .

ülkenin ekseni kaydı diyolar, eski hükümetlerin bi ekseni varmıydı diye düşünüyorum, onuda geç.

batılılaşma olayını çözebilmiş değilim. bu adamlar muhafazakar mı , değil mi inan çözemedim. diyeceksin refahtan gelen adamlar, baksana türbanla çankayaya çıktı adam. e diyorum benim babam cumhurbaşkanı olsa durum yine aynı olacak annem başörtülü çünkü. alkolü yasakladı diyosun, benim hayatımda bişey değişmedi, yine istediğim zaman içiyorum (şuan olduğu gibi).

onu bunu geçte , akp ye niye oy verdim biliyor musun ? ben ne akp yi bilirim ne chp yi ne de mhp yi. benim bildiğim bişey var o da : bu ülkede başa kim gelecekse tek başına gelsin. koalisyon olmasın. satacaksada düşmanımı bileyim, geliştirecesede tebrik edeceğim adamı bileyim. koalisyon hükümeti dönemini bilenler en azından bu söylediğime katılacaktır. alavere dalavere kürt mehmet nöbete sözü koalisyon hükümetleri dönemine cuk oturur . kürt kökenli arkadaşlar alınmasın genel bir söylem diye dedim. koalisyondaki partiler konuşur, herkez birbirinin üzerine atar, derdi yine vatandaş çeker manasında yazdım.

başlıkta yine verirmiyim dedimya , tek başına iktidar olacağına inanırsam yine veririm.