ghost

http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-11858/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-98444/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-98445/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-98446/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-98447/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-98448/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/ghost-98449/

yukarıdaki resimlerden de göreceğiniz gibi uğruna çizgi romanı bile yazılmış modern warfare 2 karakteridir. bu karakterin bu kadar tutulmasının nedeni yüzündeki maskesinden dolayıdır. ayrıca rütbesi teğmen olmakla birlikte ingiliz sas biriminde görev yapmaktadır. bu karakter o kadar çok tutuldu ki sanırım infinıty ward modern warfare 2 oyunundan sonraki oyunda bu karakteri tekrar oyuna dahile debilir. çünkü general shepherdın roach sanderson ve ghostu vurduğu bölümde shepherd, sadece roachun(yönettiğimiz karakterin adı) üzerine benzin döküp yakıyor fakat ghost yandığı gözükmüyordu. büyük ihtimal ağır yaralı bir şekilde kurtarılabilir. kendisinin esas adı ise simon rileydir. umarım bir sonraki infınity ward oyunundada görebiliriz kendisini.

not: bu arada bu adamın kullandığı silahlar; modefiyeli (bkz: m4a1), (bkz: bushmaster acr), (bkz: m16) ve (bkz: mp5k) silahlarıdır.

not2: bu arada ghost adlı romanı gören veya bilen bir kişi benimle irtibata geçerse memnun okurum. uzun süreden beri bu çizgi romanı arıyorum.

not3: general shepherd ın acımadan öldürdüğü ve üstüne yaktığı karakterdir. ağladım lan o sahnede bildiğiniz ciddi ciddi ağladım.