bugün

maltepe üniversitesi

Şu an eğitim gördüğüm,teorik olarak istanbul sınırları içinde,işi pratiğe döktüğünüz anda ise masallarda geçen kaf dağı'yla eş değer olduğunu anlayacağınız üniversite.Ulaşımın bu kadar zor olması dışında,içine girdiğinizde sizi gerçekten üniversite havasına pek soktuğunu söyleyemem.Marmara Eğitim Köyü içinde yer alan Marmara Koleji sayesinde liseden hatta kreşinizden pek koparmıyorlar sizi.Canınız sıkıldığında rahatlıkla kutu kutu pense oynayabileceğiniz arkadaşlar bulabilirsiniz.*.
Kampüs gerçekten ''hayvani'' diye tabir ettiğimiz cinstendir.Etrafının ormanlarla çevrilmesi kampüse ayrı bi ahenk katmakla beraber sürekli bir mangal yapma isteği doğurmaktadır.Bu isteğe ne kadar karşı koyarsınız bilmiyorum fakat tavsiyem 4 bir yanınızı çevirmiş askeri bölgelerden uzakta demlenin çünkü her helikopter geçtiğinde komando triplerine girmek pek eğlenceli olmuyor.
Ortamından bahsedecek olursak insanlar dışarıdan gözüktüğü kadar kalitesiz değil,kesinlikle en az 10 tane kafa dengi insan bulabiliteniz mevcut.insanlar genellikle kendi halinde takılır.Bu insanlar derste olmadığı zamanlar içerisinde her üniversitede olduğu gibi kantinde takılırlar.Maltepe Üniversitesi'nde kantinler karşı cinsi kesmek için yaratılmış,masalar ve sandalyeler ona göre dizilmiştir.Emin olun hayatınızda bu kadar çok aranan insanı bir arada bulamazsınız.Tabi bu durum genellikle hayırlı işlere vesile olduğu için yadırganmaz,aksine rağbet görür.
Eğitimine gelirsek,hocadan hocaya büyük farkların olduğu görünür.Bazı hocalar profesörlüğü sapına kadar hakederken bazılarının varlığı yokluklarına yetmemektedir.Sizi kasıtlı olarak sınıfta bırakırlar. (bkz: Para tuzağı)hiç bi puştluğu sizden esirgemezler.*.

işin özü; Maltepe üniversitesi kötü bir okul değildir.Fakat ufak tefek aksaklıkları vardır.inşallah mezun olana kadar onlarda hallolur.*