bugün

öyle bir geçer zaman ki

+ o evden çıkın, orda ben ve caroline oturacağız.

çotank *

bekledim ama olmadı.

berrin, koşmayı, gülmeyi, ağlamayı bilmiyor arkadaş. ayrıca bu kadar apolitik dangoz olup, olayın mantığına saniyesini harcamayıp, hakan rererö ahmet idealist demekten başka da bir yorumu yok, isterseniz eksileyin ama böyle.

hakan şeytan diyen diller lal olur. ne yapacaktı yahu sevdiği kız onu aşşağılasa da kızın esas sevdiğini de kurtarmış lan adam, bir de laf sokmuş çok mu? ne kadar pembeymişsiniz iki yüzlülük yapmayalım kardeşim hani aşkta herşey mübahtı. yalan mı söyledi çocuk?

çemile mahkeme celbinin yanında pencereden bakarken ağladın ya, canımdan can gitti. üzülme desem de olmuyor.

caroline denilen şırfıntı bilet ortada, valiz ortada basılıyor ve hala sevişme moduyla sıyrılabiliyorsa biz de banka soyar birde hala orda çalışırız bence. bu kadar hatayı kaldırıyor mu para silah mevzuları? ya da bana not, do not underestimate the power of the force *
bu balıkçı amcadan bir hallenenler, bir uyuz olanlar, gıcık olanlar birleşelim.

o değil de sen kızın gözünü elbiselerle şunlarla bunlarla boya, yemekte otel odasına girerken üstü kapalı erotik şaka yap, kızın yanlış anlayışına, seni masum iki örgülü ergen der gibi sırtlan gülüşüyle karşılık ver. aklına düşür, ve düşürdüğünü bil, sonrada, kardeşimle evlensene, diyebil. yok artık.

uzatmayacağım kalan sürede kendi kendime aliiiğğ pisliğine küfretmek istiyorum. orospu çocuğu demiyorsam terbiye bariyerlerinin aşılmasını hak etmediğinden değil, tamamı ile hasefe teyzeye sevgimden.