bugün

bordomavi net

bazı bünyelerdeki hazımsızlığı bir türlü geçmeyen oluşumdur.

yanıt verdiğim zat bmn ile ilgili kulaktan çalınma bilgileriyle epey bir döktürmüş. tek tek yanıt yazdım ama sildim sonra. zira başkalarının ettikleri için onların yerine ar ediyor konuşmuyor bmn içindekiler. ben de öfke ile kalkmayacağım. yalnızca birkaç not düşmek isterim madem 6 mesajından 2si bordomavi.neti eleştirmek olan bu arkadaş o kadar uğraşmış. bu dost, ne çılgınlar ile bmn ilişkisini doğru biliyor, ne kitaba editörlük yaptı dediği kişinin ( adını verip reklamını yapmam ) kitap üzerindeki rant,çıkar çabasını biliyor, ne trabzonspor uğruna can veren kardeşlerimizin adını yaşatacak hatıra ormanının daha dün bmn'nin ilk ormanı için methiyeler düzüp allah razı olsun diyen, allah'tan imandan bahsedenler tarafından ne şerefsizliklerle iptal ettirildiğini, evladını kaybetmiş acılı ana babanın ta samsuna kadar gidip, bu adi, iğrenç, rezil yaratıklar yüzünden müthiş bir hayal kırıklığı ile geri döndüklerini biliyor, ne bmnden ayrılmış kişilerin insanların bmnye güvenerek verdiği birtakım bilgilerini (o kişiler iyi bilir) çaldıklarını biliyor, herkes bir kazımdır tutturmuş ve tek satır icraatte bulunamazken bok attığı grubun rahmetlinin yarım kalmış mezarını yaptırmak için afedersin kıçını yırttığını ve bunu mümkün olduğunca gizli kapaklı, forumundan (ki orada da mecburen vardır üyelerin yardımı gerektiği için) dışarı çıkarmamak için çabaladığını ve birçok şeyi de belirtmediğini biliyor... ezberden konuşuyor. trabzonspor'un hakkı gasp edilirken oturduğu yerden ahkam kesenler, bordomavi.net en güçlü şekilde sesini çıkarıp trabzon ve trabzonspor'un haklarını savunurken yine oturdukları yerden anca reklam diyebiliyor... ödül törenine hasetle, kıskançlıkla bakıyor... bize her yer trabzon düsturu için "sahiplendiler" gibi saçmalıklar dile getirip, aklınca grupları/kişileri çatıştırıyor.

insanlar birileriyle dostluk kuruyor, onlardna duyduklarıyla ya da belki de kendi hazımsızlıklarıyla yorumlar yapıyor. benim bildiğim sitenin tavrı anasayfası ve ortak organizasyonlarıdır. zira bu sitede binlerce kişi, onlarca yönetici var. bir kafadan bahsediliyor fakat kafayı yiyenin neler yaptığını da biliyorlar mı konuşanlar acaba. ama dil uzattıkları insanlar ar ederler bunları söylemeye. ne boklar yediklerini bilirler kişilerin ve başkalarının yerine ar ederler dedim ya. merak etmesin o kişiler, kimse söylemez. çünkü bmndeki bahsettiğiniz insanların düsturu başkalarının ar eksikliğini malzeme etmek değildir. yanarım yanarım bu arsızların yüzsüzlüklerine yanarım. bmnden önce esamesi okunmazken, bmn ile kendine yer edinenlerin kanlı bitlerine yanarım.

ama olmaz kardeş. olmaz.
bir iki kişi ile aran bozuk diye, binlerce kişinin emeğini hiç edemezsiniz. bok atamazsınız.
yalan dolan iftirayla bir yere varılamaz.

bordomavi.net trabzonspor için vardır.
trabzonspor için var olacaktır.
başka hiçbir varlık sebebi yoktur, olmayacaktır.

azıcık önyargılarınızdan ve kolpa hikayelerinizden sıyrılmanız lazım ama anlamak için.

not: renktaş lopopo'nun iddialarına "zaruri" olarak verilmiş bu savunma yanıtından sonra ilgili konularda tek satır daha yazmayacağım. zira ne şekilde olursa olsun, bu kadar açıktan açığa insanların ayıplarını ortaya dökmekten hoşlanmam. o nedenle mümkün olduğunca kapalı anlattım ilgili dost bu hususlara zerre dikkat etmese de. kendisine mesajımdır; sözlük gibi bir yerde isimleri malzeme etme böyle. dost dediklerine ayıp olmasın sonra.

edit: tsira kısmını çıkardım zira benim bahsettiğim kişi ile arkadaşın bahsettiği kişi farklı sanırım. hadsizin başkanı'nın uyarısıyla anladım. tsiraya emek vermiş çok sevdiğim bir insan ayrılmıştır bmn'den, ben yanıtlarken onu değil başkasını düşünmüş de yazmışım. yanlış anlaşılmaması adına siliyorum.

işte not kısmında belirttiğim de buydu aslında. böyle açıktan açığa ağır laflar olmuyor. üstü kapalı cevap vermek zorunda kalıyoruz. o da olmuyor...
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar