bugün

başbakanı protesto eden 18 itü lüye hapis

sonuna kadar turk yargisina guveniyorum diyenler nerde?

asker yargiyi kontrol edince canak tutanlar, basbakan kontrol ediyor diye simdi hayiflanmasinlar hic haklari yok, darbeyi onaylayan adamin bu konu hakkinda yorum yapma hakki bile yoktur.

ote yandan, itululerin ne halt ettikleri yazmiyor haberde, yani gerekce ne? ona da bakmadan bilmem kac entry giren yazar surusune de yuh diyorum, gidin once bi bakin neden bu adamlara hapis cezasi verildi, ona da bakmazsiniz bilirim, yazar diye gecinirsiniz burada...

basbakana degil kime protesto ederse etsin kanunsuz bir olaysa bu yapacak bisey yok. hukuku bu sekilde algilamayan beyinde zaten kusur var.

basbakanin kuracagi hukuk sistemi, simdiye kadarkilerin kuracagi sistemden daha iyi olacaktir her ne kadar bu cumle bile tamamen bir utopyadir, birinin kurdugu hukuk sistemi diye birsey yoktur, sadece cuntanin kurdugu hukuk sistemi ve yaptigi anayasa vardi o da cope gitti tamamen olmasa da...

memleketin imf ye borcu bittiginde de (2013-14 yili) bu adama ikinci ataturk denecek birileri tarafindan medyaya surulecek once ve sonra da bu adam nasil olur da boyle adlandirilir diye memleket gerilecek aha da size 3 sene onceden komplonun plani - dipnot olaraktan.

uyuma, uyuyorsan horlama!!!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar