bugün

baltali ilah

Yıhılsııııın evin!
Bu adam varya bu adam en kötü ruh halimdeyken çalan telefonun diğer ucundaki insan olmayı başarıyor her zaman. Ve bununla da kalmayıp o ruh halimden sıyırıp kahkalara gark ediyor.

Kendime o kadar benzetiyorum ki bu adamı. Hayatı tam bi koşuşturma içerisinde geçiyor, post modern bi kaos ortamında, kameralar önünde, tanınmış insanlar içerisinde ancak sesini duyan kimse yok.

Bu adam benim gibi bazı zamanlarda bazı insanların onu anlayabileceğini düşünüyor, hatta inanıyor insanlara ama gel gör ki sonunda yine bi kaç şişe bira, baltali ilah ve cavo...

Nasihat vermek hiç tarzım değil ki bunu oda biliyor ancak; siktir et ulan, siktir et diyorum kendisine. Hee büyük bir ihtimalle yarın belkide birazdan arayacak beni ve yine depresif başlayan konuşmamız çeşitli şebeklikler ve kahkahalar ile devam edecek ama neyse.

Bu arada Pazar günkü el classico yu beraber izlemeyi o kadar çok isterdim ki ancak ne yazıkki çeşitli nedenlerden dolayı izleyemeyeceğiz. Ayrıca el nino toparlamaya başladı haa fena patlayacak ben sana söyliyim. Şurayada aslında chelsea ye attığı ikinci golün linkini koymak isterdim ancak hiç uğraşamicam yaa izlersin işte sen.

Şöyle bi baktımda neden bu tip bi şeyler yazıyorum anlamadım gerçekten. Abicim lafı niye uzatıyoruz işte al nevaleyi gel bize götelek.

Neyse ne! bilmesi gereken en önemli şeyi biliyor bu adam;
Asla yalnız yürümeyecek.