bugün

adamlar bir bölümü zar zor bitirmişler bir de başka bölüme davet ediliyorlar. ilginç.

bir bölüm. (bkz: mis)
bu yıl anadolu üniversitesi aöf'de açılan lisans bölümüdür.
nam-ı değer amm i ass. ama emayess diye okuyan da vardır. management information systems.

ybs mezunları mühendisler ile işletme arasındaki köprü kuruyorlarmış.

2 yıllık programcılık mezunuyum. aöf de 2 yıllık işletmeye kaydoldum bu sene. ama dgsye hiç bakmadım bile bu bölüm yüksek puan ister diye. az önce baktığım kadarıyla Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi %75 burslu bu bölüme 15 kişi alıyormuş. üstelik 190 gibi komik bir rakamla. lan 190 nedir ? ben 300 den aşşağı almayacağını düşündüğümden ötürü bakmamıştım bile.
gözüm bu bölüm de sayın arkadaşlar. bu bölüm yeni hedefim oldu. olayla ilgili bilgileri olanlar yeşillendirirse çok sevinirim. eksik ve yetersiz bilgim var.

evet, evet. yeni hedefim kıbrıs. kıbrısta kalcak yer sıkıntım yok 3 kuzenim ve teyzelerim de orda yaşıyorlar. zorluk çekermiyim bilgilendirici mesajlarınızı bekliyorum.
iş imkanları nasıl
Derslerin zorluğu nasıl
Kız var mı
Dersleri sıkıcı mı

Bu konularda bilgi verebilecek arkadaşlar yeşillendirsin.
Ciddi yanıtlayacaklar yeşillendirsin soru @34 te.
Arkadaşlar bende bu bölümü tercih etme düşüncesindeyim araştırıyorum bölümü kafama yatıyo olumlu yorumlarda okuyorum olumsuzda konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun lütfen.
düzce üniversitesinde kazandığım bölümdür
yurtdışında peynir ekmek gibi giderken turkiyede pek bilinmeyen surekli 2 yıllık mi o denilen bolumdur.
sosyoloji bölümü 3.sınıf yüksek onur öğrencisiyken kaydımı bir anda sildirip, aöf görevlisinin Feyyaz bey emin misiniz dönüşü olmayacak dediği halde uğruna tereddütsüz kaydımı sildirdiğim bölümdür bu sene tekrar birinci sınıftan ybs öğrencisi olarak başladım. ilk sene ekonomik fraksiyonlu dersler mevcut bunlar bana biraz yabancı gibi geliyor. bunun da üstesinden gelinir bir şekilde inanarak.
güzel bir bölüm. bu bölümde okuyup eve çıkmayı planlayanlar spotçulardan önce letgo'ya baksın bence. öğrenciye bedava eşyalar var.
iktisat ile arasında hiçbir fark olmayan, bilgisayar mühendisliği okuyacak kadar mf yapamayan kimselerin başvurduğu kolpa üniversite bölümü.

işletme, iktisat, bankacılık, maliye, x dili ve edebiyatı, kamu yönetimi gibi işsizlik garantisi veren bölümlerden birisidir.
Eşit ağırlık üzerinden bilgisayar mühendisliğine uzanan yolun başlangıcıdır. Son dönemlerde popüler olan ve sık tercih listesine yazılan bölüm sizlere kendinizi geliştirmeniz dahilinde iyi bir gelecek sunacaktır.
işletme ile bilgisayar mühendisliği karışımı 4 yıllık bölüm.

bilgi yönetimi bölümü 2 yıllığıdır bu bölümün.

(bkz: bilgi yönetimi)
2011 senesinde bu bölümü tercih edebiliyordum bilkent üniversitesinde ama ben gittim çomü jeoloji mühendisliğini kazandım.
EA üzerinden bilgisayar mühendisliği'ne uzanan yol, işletme ile bilgisayar mühendisliği karışımı 4 yıllık şeklinde bahsedilen bölüm.

Bana pek mantıklı gelmedi.
bundan sonra eğitim şu an "ara disiplinler" diye betimlenen kolların bileşimden şekillenecek, örneğin "büyük veriye dayalı istatistiki moleküler biyoloji" gibi. bu nedenle kendimizi üniversite mezuniyeti sonrası durumlara göre hazırlamalıyız.