kesin bi çakallık var diye tek sorunun cevabını değiştirirsiniz; ve değiştirdiğiniz o tek doğru olan cevaptır. o seriyi dörtte sıfırla tamamlamanın hüznüyle başbaşa kalırsınız sınav sonu.
murphy dünyanın en geçerli kanunlarnı yazmıştır çünkü...
hangisini değiştirsem diye çırpınmamanız, sakin olmanız ve yavaşça kalemi/silgiyi masaya bırakmanızı gerektirecek mevzu.
yanlış şıkkı değiştirirsiniz, zorlamayın. 2 yanlış olacağına; tek yanlış kalsın.
aza kanaat etmeyen derler ya.*
Sinavda oha lan g.te geldik dememe neden olucak hadisedir. o 4 soru da ayri ayri incelenir, en killandigin sorunun cevap sikki degistirilir. ohh denir rahat bi nefes alinir. ve cozmeye devam...
itiraf edeyim ben öle olduğunda birer atlayarak 2 tane c yi d veya b yapardım:) o şerefsiz rehberlik hocalarının bok yemesinden ardarda 4 şık aynı olmaz diye beynimizi yıkamışlardı çok zaman geçti be üstünden hey gidi günler.
fark edildiğinde hiç kafaya takılmamalıdır. sınavdan süre artırılıp tekrar dönüş yapılmalıdır. zira dört sorudan en fazla bir tanesi hatalı olur olursa. öte yandan hepsini birden kontrol etmek zaman kaybından başka bir şey olmayacağından dolayı hem stres yapacak hem de yetiştirme konusunda bir dezavantaj olacak ve bir değil bir kaç sorunun güme gitmesine sebebiyet verebilecektir. en iyisi devam edin, sınav bittiğinde zamanınız kaldıysa döner bakarsınız, zamanınız kalmadıysa zaten hiç dert etmeyin, daha çok kafaya takılacak şeyler var demektir.
fark edildiği anda sınav bir yana bırakılıp o dört soru baştan kontrol edilir ve cevaplar içinize sindiyse, doğru olduğuna eminseniz hiçbiri değiştirilmeden sınava kaldığınız yerden devam edersiniz. tamamen şanstır ve denk gelmişte olabilir. ama bu durum çoğu öğrencinin kafasını karıştırır ve cevaplardan bir iki tanesini değiştirmesine neden olur.