insan anatomi atlası. 2 cilttir. tıp fakültesine girerken alınır ilk 2 sene elden düşmez. her noktanın adı vardır. kaslar kemikler sinirler damarlar organlar,insanla ilgili her türlü noktayı latince isimleriyle bulabilmek mümkündür. yalnız sobottadan ezberlediğiniz damar ve sinirler kadavrada malesef o kadar muazzam bir şekilde düzenli değildir,bu yüzden ders çok zordur.
Yoğun şekilde Anatomi gören Tıp, Diş Hekimliği ve FTR öğrencilerinin temel başvuru kaynağıdır.
içinde yüzlerce kas, kemik, sinir, nodus, bursa vb şekilleri vardır...Tıp öğrencilerinin okula başlar başlamaz ellerine alacakları ve yaklaşık 2 sene boyunca kadavralar yanında bol bol haşır ve neşir olacakları kitaptır.
gerek fiyatı gerekse içindeki bilgileri öğrenme zorlugu açısından (bkz: girdi) incelenmesi yararlı olacaktır...
tıp seçeceklerin, seçimleri öncesi bir sobottayı alıp incelemeleri ve kaç sene nelerle ugraşacaklarını bilmeleri açısından faydalı ve (bkz: ne kadar girecek) sorusuna cevap olabilecek bir kaynaktır...
sobotta tıp ögrencileri için olmazsa olmaz kaynak hem akla[cogu kasi,kemigi(kemıktekı girinti ve cıkıntılar da dahıl),siniri,kısacası vucuttakı bircok bileseni ezberlemek zorunda kalıyorsun ] hem cebe(yaklasık fıyatı 200-240ytl) zarar bır kaynak.