bugün

ormanın fraksiyonlara bölünmesinden rahatsız olan şirin baba önderliğinde girişilen fantazi militarist eylem. kimden gelirse gelsin darbe kötüdür şirin babadan olsa bile.
uykucu şirin çalışmaktan bıkmış artık uyumak istemektedir;
-şirin baba uykum geldi anamızı ağlattın valla
-ananı da al git lan burdan

bir başka olay;
-şirin baba sakar şirini gargamel yakaladı bişeyler yapmak lazım
-şirin köyü yan gelip yatma yeri değildir.

artık şirinlerin tahammül edecek gücü kalmaz ve darbe!!
Darbe bildirisi muhtemelen şöyle olacaktır:


Yüce Şirin Milleti;

Büyük Şirin'in bize emanet ettiği ülkesi ve milletiyle bu bütün olan, Ormanımızı, son yıllarda, izlediğiniz gibi dış ve iç düşmanların tahriki ile, varlığına, rejimine ve bağımsızlığına yönelik fikri ve fiziki haince saldırılar içindedir.

Orman, başlıca organlarıyla işlemez duruma getirilmiş, şirin anayasal kuruluşlar tezat veya suskunluğa bürünmüş, şirin siyasi partiler kısır çekişmeler ve uzlaşmaz tutumlarıyla Ormanı kurtaracak birlik ve beraberliği sağlayamamışlar ve lüzumlu tedbirleri almamışlardır. Böylece yıkıcı ve bölücü mihrakları oluşturan şirinler faaliyetlerini alabildiğine arttırmışlar ve şirinlerin can ve mal güvenliği tehlikeye düşürülmüştür.
Şirinlik yerine irticai ve diğer sapık ideolojik fikirler üretilerek, sistemli bir şekilde ve haince, şirin ilkokullardan şirin üniversitelere kadar eğitim kuruluşları, şirin idare sistemi, şirin yargı organları, şirin iç güvenlik teşkilatı, şirin işçi kuruluşları, şirin siyasi partiler ve nihayet ormanımızın en masum köşelerindeki şirinlerimiz dahi saldırı ve baskı altında tutularak bölünme ve iç harbin eşiğine getirilmişlerdir. Kısaca Orman güçsüz bırakılmış ve acze düşürülmüştür.

Aziz Şirinler,

işte bu ortam içinde Şirin Silahlı Kuvvetleri, iç Hizmet Kanununun verdiği Ormanı kollama ve koruma görevini yüce Şirin Milleti adına emir ve komuta zinciri içinde ve emirle yerine getirme kararını almış ve Orman yönetimine bütünüyle el koymuştur.

Girişilen harekatın amacı, Orman bütünlüğünü korumak, milli birlik ve beraberliği sağlamak, muhtemel bir iç savaşı ve şirin kavgasını önlemek, Orman otoritesini ve varlığını yeniden tesis etmek ve şirin demokratik düzenin işlemesine mani olan sebepleri ortadan kaldırmaktır.

Şirin Parlamento ve Şirin Hükümet feshedilmiştir. Şirin Parlamento üyelerinin dokunulmazlığı kaldırılmıştır.

Bütün Ormanda sıkıyönetim ilan edilmiştir.

Orman dışına çıkışlar yasaklanmıştır.

Şirinlerin can ve mal güvenliğini süratle sağlamak bakımından saat 05:00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı konulmuştur.

Bu kollama ve koruma harekatı hakkında teferruatlı açıklama bugün saat 13:00'daki Şirin Radyoları ve Televizyonun haber bülteninde tarafımdan yapılacaktır. Şirinlerin sükunet içinde radyo ve televizyonları başında yayınlanacak bildirileri izlemelerini ve bunlara tam uymalarını ve bağrından çıkan Şirin Silahlı Kuvvetlerine güvenmelerini beklerim.
Şirin Baba
Şirin Babanın şirin parti liderlerine tebliğ edilen yazısı:
Yapılan bütün uyarılara rağmen, şirin siyasi partilerin takındıkları uzlaşmaz tutum ve aşırı uçlara sempati gösterilmesi veya destek sağlanması; anarşi, terör ve bölücülüğü büyük boyutlara ulaştırarak Ormanımızı parçalanma noktasına getirmiştir.

Şirin Silahlı Kuvvetleri, Orman bütünlüğünü korumak, şirinsel birlik ve beraberliği sağlamak, muhtemel bir iç savaşı ve şirin kavgasını önlemek Orman otoritesini ve varlığını yeniden tesis etmek ve şirin demokratik düzenin işlemesine mani olan sebepleri ortadan kaldırmak maksadıyla, iç Hizmet Yasasının kendisine tevdi ettiği Ormanı kollama ve koruma yetkisine dayanarak yüce Şirin Milleti adına Orman yönetimine el koymuştur.

Şirin Parlamento ve Şirin Hükümet feshedilmiş, siyasi faaliyetler durdurulmuştur.

Şirin Parlamento üyeliği sıfatınız kaldırılmıştır. Hiçbir konuda beyanat vermeye yetkiniz yoktur.

Can güvenliğiniz Şirin Silahlı Kuvvetlerinin teminatı altındadır. Bu maksatla, emniyet içinde evinizden havaalanına götürülecek, oradan uçakla Şirin Hamzakoy ve Şirin Uzunada gideceksiniz. Arzu ettiğiniz takdirde şirin ailenizi de yanınızda götürebilirsiniz. Geçici bir süre ikamet edeceğiniz adres aşağıdadır. Bir saat içinde hazırlanıp harekete hazır olduğunuzu güvenliğiniz için gelen şirin subaya bildiriniz. Talimatı getiren şirin subayın ikazlarına uyunuz.

Bu talimat ile belirtilenler dışındaki her türlü tutum ve davranışınız suçtur.
Şirin Baba

Tebligat yapılanlar:

Şirin Adalet Partisi (ŞAP) Genel Başkanı ve Başbakan Şirin Süleyman ile Şirin Cumhuriyet Halk Partisi (ŞCHP) Genel Başkanı Şirin Bülent'in Şirin Hamzakoy, Şirin Selamet Partisi (ŞMSP) Genel Başkanı Şirin Necmettin ve Milliyetçi Şirin Hareket Partisi (MŞHP) Genel Başkanı Şirin Alparslan'ın Şirin Uzunada'da -geçici süreyle ikamet edecekleri- ne karar verilmiştir.
bu saatte ciddi bir muhabbet olmuyor ne şirin diyen bir grup şirinin yönetime el koymasıdır.
"bu ciddiyetsizliği bi yerden tanıyorum..ülke yönetimine de el koymuş olabilirler miii? "diye desteklediğim başlık..
az önce yayınlanan bildiride sözlükteki şirin miting tartışmalarında birbirlerine sövenlerin barışmaları halinde şirinenin aç aç zirvesi yapacagına söz verdiği ifade edilmiştir.
ardından bir parmak darbesiyle darbeleri son bulmuş ve üstlerine basmam suretiyle halımın rengine renk katmışlardır.
sirin baba sen bizim herseyimizsin.

(bkz: sirin baba nın sozluge yazar olması)
sirin mutlucan'in kahramanlik türküleri okumasina sebebiyet veren durun.

yine de sahlaniyor aman sirin babanin yandim da kirati
dü lü dü lü dü lü
sirin babanin 11 inci cumhur baskani olmasiyla gercekle$mesini temenni ettigimiz el koyma.
ne guzel hepimiz mantarimsi evlerde ya$ar, $irin cileklerinden yeriz, hiyerar$i olmaz yasa olmaz kural olmaz, dert olmaz tasa olmaz.. gargamel'le kedisi zaten aptal, bir turlu yakalayamaz bizi.. sonsuza kadar mutlu mesut ya$ariz, suratimizden smiley eksik olmaz.
(bkz: siyasi $irin)
(bkz: şirin köyüne sınırötesi harekat yapılması)
(bkz: gargamel şirin babadan 72 saat süre istedi)